Voor jou door het vuur
Dat jouw belang centraal staat is zeker. Sterker nog, wij gaan voor jou door het vuur. Onze inzet is maximaal om ervoor te zorgen dat jij het beste resultaat kunt behalen. We zijn gretig, ook buiten kantooruren bereikbaar en halen altijd het onderste uit de kan voor jou. We voelen aan wat onze klanten nodig hebben. Nieuwsgierig? Lees eens onze beoordelingen!
Digital Minded
Onze mensen zijn vooruitstrevend. We werken graag met de nieuwste technische snufjes, zodat we jouw woning optimaal in de spotlights kunnen zetten. Denk hierbij aan een virtuele tour door je woning op funda of gebruik onze VR-bril. Dat we digital minded zijn zie je ook terug in onze werkwijze: We zijn online goed bereikbaar, stuur gerust een appje.
Alles onder één dak
Doordat wij de disciplines makelaardij, hypotheken en verzekeringen onder één dak aanbieden, kunnen we snel schakelen. In de huidige markt is dat zeker een groot voordeel. De lijnen zijn kort, we kunnen je op alle vlakken adviseren. Dit zorgt voor een soepel verloop van het hele proces. Onze vakspecialisten staan voor je klaar!

Actief in Noord-Nederland

Wij wonen en werken in een prachtig gebied. We zijn werkzaam in heel Noord-Nederland. Onze makelaars en financieel adviseurs zijn lokale kenners. Je bent van harte welkom op ons full-service kantoor. We zijn een laagdrempelig kantoor en nemen alle tijd voor jou als klant. Bij ons ben je geen nummertje, maar sta je centraal. Onze verzekerings- en hypotheekklanten komen ook uit andere delen van het land. Mede daardoor komen wij ook regelmatig buiten ons 'werkgebied' om een woning te verkopen. Kortom, in de omgeving Noord-Nederland ben je bij Makelaar Idee aan het juiste adres voor aankoop, verkoop, verhuur, vastgoedbeheer, hypotheekadvies en verzekeringsadvies!

Een aantal steden en dorpen uit ons werkgebied:
Niet getreurd: Als jouw plaats hier niet tussen staat, wij werken in heel Noord-Nederland om jou de beste deal te bezorgen!

Direct contact met ons opnemen?

Onze medewerkers helpen je graag

Neem gerust contact op met onze medewerkers. Ze staan voor je klaar met al je vragen rondom verkopen, aankopen, verhuur, vastgoedbeheer, hypotheken en verzekeringen.

Winschoten
Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

Groningen
Nieuwe Markt 15
9712 KN Groningen

Assen
Jan Fabriciusstraat 7
9401BC Assen

Back to top