Makelaar BlauwestadHuis verkopen Blauwestad

Woon jij in Blauwestad en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Onze makelaar in Blauwestad begeleidt je in het gehele proces van a tot z, passend bij jouw situatie. Jij staat bij ons centraal. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengen we graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Huis verkopen Blauwestad

Verhuurmakelaar Blauwestad

Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt je een huurder die past bij het profiel wat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoudt je met betrekking tot jouw woning? Indien je als verhuurder besluit om ons als verhuurmakelaar in te schakelen dan nemen wij het complete verhuurproces voor onze rekening.

Makelaar in Blauwestad

Wonen in Blauwestad

Strand Zuid
In Blauwestad bevindt zich een strand! Op dit strand is van alles te doen. Zo heb je een speeltuin, speelweide, camperplaatsen en zelfs een evenemententerrein waar jaarlijks veel evenementen plaats vinden! Ook heb je een project op het strand, de zogeheten 'social sofa's'. Dit zijn mozaïek beklede banken geplaatst door de hele gemeente.
Uniek in Nederland
Blauwestad is uniek in Nederland. Vroeger was het hele dorp namelijk akkerland. Nu is het een prachtig woongebied omgeven met een groot meer met een zeldzaam mooi natuurgebied. De inwoners hebben de woningen zelf ontworpen of laten ontwerpen!
Recreatie
Blauwestad is de perfecte plek voor een middagje wandelen of fietsen. Door de prachtige natuur in het dorp is dit geen straf. Ook zijn de woningen in Blauwestad prachtig om naar te kijken.

Huis kopen Blauwestad

Op zoek naar een huis in Blauwestad, maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Eén van onze aankoopmakelaars helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Aankoopmakelaar Blauwestad

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht gevonden en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van een huis in Blauwestad.

Huis kopen Blauwestad

Te koop Blauwestad

Benieuwd naar het woningaanbod van jouw makelaar in Blauwestad? Hierbij alvast een aantal van onze huizen die te koop staan in Blauwestad. Klik door voor ons complete woningaanbod.

Makelaar Blauwestad

Huis verkopen of aankopen? Onze makelaars helpen je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Onze makelaars helpen je met het aankopen of verkopen van je woning.

Hypotheek- en verzekeringsadvies

Hypotheek Idee is jouw partner op het gebied van financiële dienstverlening. Wij adviseren de klant zo duidelijk mogelijk over alles op het gebied van hypotheken, verzekeringen, belastingen en leningen. Met meer dan 15 jaar ervaring en een team van 6 medewerkers bieden wij altijd een betrouwbaar advies en een totaalpakket aan oplossingen.

Meer informatie over hypotheken

Hypotheekadvies Blauwestad

Ben je op zoek naar hypotheekadvies in Blauwestad? Wij werken samen met Hypotheek Idee. Zo kunnen wij je ondersteunen in het gehele aankoop, hypotheek en verzeker traject. Alles onder één dak, dat is wel zo handig. Ook voor oversluiten van een hypotheek, berekenen hoe voordelig je huidige hypotheek is of verzekeringen kun je bij ons terecht.

Verzekeringsadvies Blauwestad

Zoek je de juiste verzekering voor jouw situatie maar kom je er niet helemaal uit? De adviseurs van Hypotheek Idee helpen je graag verder. We kijken uitgebreid naar de wensen en je huidige situatie. Op basis hiervan geven wij een advies over welke verzekering het meest passend is.

Advies over verzekeringen en hypotheken in Blauwestad?

Onze adviseurs helpen je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Onze adviseurs helpen je graag met het vinden van de juiste hypotheek en verzekering die past bij jouw situatie.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Winschoten
Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

Groningen
Nieuwe Markt 15
9712 KN Groningen

Assen
Jan Fabriciusstraat 7
9401BC Assen

Back to top