Je huis verkopen

Ben jij van plan om jouw woning te verkopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Makelaar Idee begrijpen wij dat de verkoop van jouw woning belangrijk is. Je bent op zoek naar zekerheden. Wij helpen je om jouw woning tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen. Wij zorgen voor een professionele presentatie van jouw woning, geven je juridisch advies en zorgen ervoor dat je woning opvalt in de huidige markt. Dat laatste is onze specialiteit en is met name in deze markt écht belangrijk. Bij Makelaar Idee sta jij als klant altijd centraal. Neem contact met ons op om te zien hoe wij jou kunnen helpen bij de verkoop van jouw woning.

Onze dienstverlening uitproberen?

Of liever eerst een waarde indicatie?

Plan een gratis (oriënterend) verkoopgesprek

Jouw woning in de spotlights

Blikvanger op funda
Wij zetten jouw woning in de spotlights. Op funda zorgen we ervoor dat deze er tussenuit springt. Hoe we dat doen? Onder andere door de "Blikvanger" op funda. Met deze tool krijgt jouw woning 33% meer views dan een reguliere funda plaatsing.
Top fotografe
Onze eigen fotografe maakt de mooiste foto's van jouw woning, waardoor deze echt tot zijn recht komen. We werken met 360 graden foto's, video's en interactieve plattegronden. Onze lat ligt hoog en dat zie je terug in de opbrengst van jouw woning.
3D tours
Waar we ons mee onderscheiden zijn de 3D tours. Hiermee kun je letterlijk virtueel door je woning lopen. Dit is een hele andere ervaring dan alleen 'maar' de 360 graden foto's.

Waarom verkopen met Makelaar Idee?


Bekijk ons uitgebreide verkooppakket

Makelaar proberen?

Wij hebben al jaren ervaring als makelaar in Groningen, Winschoten, Assen en omgeving. Als makelaar in Noord-Nederland zijn we goed op de hoogte van de lokale situatie en woningmarkt. Wij denken mee vanuit jouw persoonlijke situatie en passen onze begeleiding en verkoopstrategie daar op aan.

Ik wil weten wat ik kan lenen

Soepel verkopen, voor de beste prijs?

Laat Makelaar Idee je helpen

Panden in CTA

Ons verkooppakket

Voor de verkoop van je woning zetten we de volgende middelen in. Zo zorgen we ervoor dat jouw woning er echt uitspringt.

  • Hoge plaatsing op funda (blinkvanger)
  • Professionele eigen fotografe/styliste
  • 360 graden foto's
  • VR tour door je woning d.m.v. Matterport
  • Hoge resolutie video
  • Full-colour woningbrochure
  • Inmeten woning door professional (volgens NEN 2580)
  • ​​​​​​2D en 3D plattegronden
  • Plaatsing op onze website
  • Social media ads en plaatsingen

Met onze 3D tours onderscheiden we ons. Je kunt écht virtueel door een woning lopen! Dit is een hele andere ervaring dan de bekende 360 graden foto's.

Wat onze klanten zeggen

8.3 Derk criens Burg v Roijenstr Oost 54 08 apr. 2024

wij hebben een prettige verkoop van onze woning gehad. Wij hebben geen slechte konten gehad. Dus super.

7.3 Anoniem Nieuweweg 3 04 apr. 2024

Contact met de makelaar ging vaak per (ingesproken) app. Reactie op mijn vragen was in enkele gevallen pas een dag later, al was mijn vraag dan wel in de middag gesteld. Mijn verwachting was meer...

10 Cindy 04 apr. 2024

Thank you Idee team for helping us sell the house. We wish you a more successful career in the future!

10 Devinin Blankenzee Groningerlaan 18 21 mrt. 2024

Ben zeer tevreden over de manier van werken. En zal daarom de volgende keer weer gebruik maken van jullie diensten!

8.3 Richard Ran Acacialaan 3 20 mrt. 2024

Fijne makelaar inclusief het gehele team. Korte lijnen en adequate communicatie. Kwaliteit van de foto’s zijn perfect, en groot bereik op alle socials media.

9.0 Anoniem Van Lenneplaan 75 18 mrt. 2024

Snel, helder en direct contact. Goed advies en bereidheid mee te denken. Bereikbaar zeer goed. Prettig om mee samen te werken.

8.5 Anoniem Hoethslaan 38 17 mrt. 2024

Plezierig en terzake kundig contact. Goede procedures en ondersteuning. Reageert snel op ontwikkelingen.

10 Dhr. Derk Bijmolt Begoniastraat 4 15 mrt. 2024

Veel kennis van de locale markt. Deskundig op het vlak van verkoopcontracten. Vriendelijke medewerkers en altijd prettig contact.

10 Monique De Haan 01 mrt. 2024

Super geholpen, snel verkocht. Zeer goede communicatie. Onze wensen werden gehoord. We zijn zeer tevreden

10 Dhr. Meedendorp Beukemastraat 39 22 feb. 2024

Tijdens de aankoop van onze eerste woning heeft het team van makelaar idee ons bijgestaan. Van bezichtigen, het bieden en het afsluiten van de hypotheek is volledig voor ons verzorgd. Ook het...

Verkopen met Makelaar Idee

Je wilt je huis verkopen? Wij helpen je graag hierbij. Ons team van enthousiaste professionals verzekert je van een persoonlijke verkoopstrategie op maat, waardoor je huis sneller verkocht wordt voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden. Onze samenwerking start met een waardebepaling van je huis. Na dit gesprek weet je wat de waarde van je woning is en welke verkoopstrategie wij adviseren voor jouw huis en situatie. Voelt het goed? Dan gaan we voor je aan de slag! Ook als je nog twijfelt, ben je van harte welkom. We bekijken graag samen naar de mogelijkheden.

Meer informatie over verkopen

Of doe een gratis waardecheck

Vrijblijvend verkoopadviesgesprek

Vul je gegevens in via het formulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar jij behoefte aan hebt. Er volgt een (vervolg) afspraak. Je kunt ook onze kantoren direct bellen:

Winschoten:
0597 - 43 10 66
Groningen: 050 - 305 54 34
Assen:
0592 - 76 21 06

Nog niet verkopen?

Met Makelaar Idee kun jij jouw woning stil verkopen. Zo heb je geen drukte van bezichtigingen en intussen peilen wij de interesse in jouw woning. Bovendien verkoop je pas als jij er aan toe bent.

Meer lezen

Wil je binnen 2 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

Meer lezen

Winschoten
Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

Groningen
Nieuwe Markt 15
9712 KN Groningen

Assen
Jan Fabriciusstraat 7
9401BC Assen

Back to top