Jouw huis verkopen met Makelaar Idee

Ben jij van plan om jouw woning te verkopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Makelaar Idee begrijpen wij dat de verkoop van jouw woning belangrijk is.

Jouw woning in de spotlights

Blikvanger op funda
Wij zetten jouw woning in de spotlights. Op funda zorgen we ervoor dat deze er tussenuit springt. Hoe we dat doen? Onder andere door de "Blikvanger" op funda. Met deze tool krijgt jouw woning 33% meer views dan een reguliere funda plaatsing.
Top fotografe
Onze eigen fotografe maakt de mooiste foto's van jouw woning, waardoor deze echt tot zijn recht komen. We werken met 360 graden foto's, video's en interactieve plattegronden. Onze lat ligt hoog en dat zie je terug in de opbrengst van jouw woning.
3D tours
Waar we ons mee onderscheiden zijn de 3D tours. Hiermee kun je letterlijk virtueel door je woning lopen. Dit is een hele andere ervaring dan alleen 'maar' de 360 graden foto's.

Plan een gratis (oriënterend) verkoopgesprek

Je huis verkopen

Ben jij van plan om jouw woning te verkopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Makelaar Idee begrijpen wij dat de verkoop van jouw woning belangrijk is. Je bent op zoek naar zekerheden. Wij helpen je om jouw woning tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen. Wij zorgen voor een professionele presentatie van jouw woning, geven je juridisch advies en zorgen ervoor dat je woning opvalt in de huidige markt. Dat laatste is onze specialiteit en is met name in deze markt écht belangrijk. Bij Makelaar Idee sta jij als klant altijd centraal. Neem contact met ons op om te zien hoe wij jou kunnen helpen bij de verkoop van jouw woning.

Onze dienstverlening uitproberen?

Of liever eerst een waarde indicatie?

Ons verkooppakket

Voor de verkoop van je woning zetten we de volgende middelen in. Zo zorgen we ervoor dat jouw woning er echt uitspringt.

  • Hoge plaatsing op funda (blinkvanger)
  • Professionele eigen fotografe/styliste
  • 360 graden foto's
  • VR tour door je woning d.m.v. Matterport
  • Hoge resolutie video
  • Full-colour woningbrochure
  • Inmeten woning door professional (volgens NEN 2580)
  • ​​​​​​2D en 3D plattegronden
  • Plaatsing op onze website
  • Social media ads en plaatsingen

Met onze 3D tours onderscheiden we ons. Je kunt écht virtueel door een woning lopen! Dit is een hele andere ervaring dan de bekende 360 graden foto's.

Panden in CTA

Makelaar in Groningen en Drenthe

Wij hebben al jaren ervaring als makelaar in Groningen, Winschoten, Assen en omgeving. Als makelaar in Noord-Nederland zijn we goed op de hoogte van de lokale situatie en woningmarkt. Wij denken mee vanuit jouw persoonlijke situatie en passen onze begeleiding en verkoopstrategie daar op aan.

Laat Makelaar Idee je helpen

Vul je gegevens in via het formulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar jij behoefte aan hebt. Er volgt een (vervolg) afspraak. Je kunt ook onze kantoren direct bellen:

Winschoten:
0597 - 43 10 66
Groningen: 050 - 305 54 34
Assen:
0592 - 76 21 06

Naar contactpagina

Wat onze klanten zeggen

9.3 Dhr. Martijn Wieringa Oberon 17 12 jul. 2024

Het contact met de makelaar was heel goed. Ze waren zeer goed bereikbaar en we hadden altijd binnen een uur wel een reactie op de whatsapp of werden even gebeld. Alles is in goed overleg gegaan en...

8.8 Anoniem Westerdiep 99 11 jul. 2024

Contact prima Mooie foto’s van het huis Prima voor elkaar . Een aanrader voor een ieder die een huis wil kopen of verkopen !

8.3 Anoniem Louise Henriettestraat 30 11 jul. 2024

Contact liep goed. Nog wel eens lastig om te weten bij wie van de medewerkers je moest zijn voor een bepaald onderdeel van de verkoop informatie

8.0 John Hazeveld De Vallei 37 09 jul. 2024

Mijn huis is razendsnel verkocht. Met een adequate, moderne aanpak. Een heel team van mensen heeft hier voor gezorgd.

10 Anoniem Eckhartstraat 20 08 jul. 2024

Ik heb een hele goede ervaring gehad met de makelaar, stond altijd klaar wanneer ik iets nodig had en heeft alles uitgevoerd zoals van te voren besproken

9.0 Dhr. De Waal Malefijt Schoolstraat 40 07 jul. 2024

Met de makelaar liep alles goed. Door de 3d presentatie kregen de kijkers een prima indruk van de woning. Vandaar binnen 3 weken verkocht. Ook personeel was vriendelijk e behulpzaam.

8.5 Anoniem J. Wagenaarstraat 5 06 jul. 2024

Makelaar Idee heeft ons op prettige en deskundige wijze begeleid bij zowel de aan- en verkoop. André (en zijn team) zijn vlot bereikbaar voor vragen en treden doortastend op. De fotoreportage was...

10 Wobbesinc 29 jun. 2024

Wij hebben Makelaar Idee voor aankoop en verkoop ingeschakeld en daarnaast ook als hypotheek adviseur. Wij zijn tevreden over alle verleende diensten. Ze hebben van ons huis een zeer mooie reportage...

8.8 Dhr. Meijer Dr. Oortwijn Botjeslaan 123 28 jun. 2024

Vanaf het 1e gesprek een prima gevoel. De communicatie was zeer prettig. Alles goed geregeld. Prima makelaar om je huis te verkopen

9.5 Anoniem Van Panhuysstraat 28 a 28 jun. 2024

Wij hebben Makelaar Idee voor aankoop en verkoop ingeschakeld en daarnaast ook als hypotheek adviseur. Wij zijn tevreden over alle verleende diensten. Ze hebben van ons huis een zeer mooie reportage...

Verkopen met Makelaar Idee

Jouw woning verkopen bij Makelaar Idee start met een waardebepaling. Na de waardebepaling weet je wat de waarde van je woning is en welke verkoopstrategie wij adviseren voor jouw huis en situatie. Voelt het goed? Dan gaan we voor je aan de slag! Twijfel je nog? We bekijken graag samen naar de mogelijkheden.

Plan verkoopgesrpek in

Nog niet verkopen?

Met Makelaar Idee kun jij jouw woning stil verkopen. Zo heb je geen drukte van bezichtigingen en intussen peilen wij de interesse in jouw woning. Bovendien verkoop je pas als jij er aan toe bent.

Meer lezen

Wil je binnen 2 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

Meer lezen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Met ervaring, professionaliteit en marktkennis voorziet Makelaar Idee je van een eerlijk en gedegen advies bij het aankopen van jouw droomhuis. Zo ben je andere potentiële kopers een stapje voor.

Meer lezen

Winschoten
Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

Groningen
Nieuwe Markt 15
9712 KN Groningen

Assen
Jan Fabriciusstraat 7
9401BC Assen

Back to top