Je huis verkopen

Je woning verkopen doe je niet iedere dag. Op het moment dat je besluit jouw woning te verkopen ben je op zoek naar zekerheden. Zo wil je weten wat je woning op kan brengen in de huidige markt, hoe jouw woning gepresenteerd dient te worden, hoe e.e.a. juridisch geregeld dient te worden; allemaal vragen waar je graag antwoord op wilt hebben. Bij Makelaar Idee sta jij als klant altijd centraal. Een woning snel verkopen, dat doen we tegenwoordig allemaal. Wij doen er alles aan om jouw woning te verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden.

Alvast uitproberen?

Of liever eerst een waarde indicatie?

Makelaar proberen?

Wij hebben al jaren ervaring als makelaar in Groningen, Winschoten en omgeving en zijn daarom goed op de hoogte van de lokale situatie. Wij denken mee vanuit jouw persoonlijke situatie en passen onze begeleiding en verkoopstrategie daar op aan.

Ik wil weten wat ik kan lenen

  Jouw woning in de spotlights

  Blikvanger op funda
  Wij zetten jouw woning in de spotlights. Op funda zorgen we ervoor dat deze er tussenuit springt. Hoe we dat doen? Onder andere door de "Blikvanger" op funda. Met deze tool krijgt jouw woning 33% meer views dan een reguliere funda plaatsing.
  Top fotografe
  Onze eigen fotografe maakt de mooiste foto's van jouw woning, waardoor deze echt tot zijn recht komen. We werken met 360 graden foto's, video's en interactieve plattegronden. Onze lat ligt hoog en dat zie je terug in de opbrengst van jouw woning.
  3D tours
  Waar we ons mee onderscheiden zijn de 3D tours. Hiermee kun je letterlijk virtueel door je woning lopen. Dit is een hele andere ervaring dan alleen 'maar' de 360 graden foto's.

  Verkopen met Makelaar Idee

  Je wilt je huis verkopen? Wij helpen je graag hierbij. Ons team van enthousiaste professionals verzekert je van een persoonlijke verkoopstrategie op maat, waardoor je huis sneller verkocht wordt voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden. Onze samenwerking start met een waardebepaling van je huis. Na dit gesprek weet je wat de waarde van je woning is en welke verkoopstrategie wij adviseren voor jouw huis en situatie. Voelt het goed? Dan gaan we voor je aan de slag!

  Meer informatie over verkopen

  Of doe een gratis waardecheck

  Ons verkooppakket

  Voor de verkoop van je woning zetten we de volgende middelen in:

  • Hoge plaatsing op funda (blinkvanger)
  • Professionele fotografe/styliste
  • 360 graden foto's
  • VR tour door je woning d.m.v. Matterport
  • Hoge resolutie video
  • Full-colour woningbrochure
  • Inmeten woning door professional (volgens NEN 2580)
  • ​​​​​​2D en 3D plattegronden
  • Plaatsing op onze website
  • Social media ads en plaatsingen

  Nieuwsgierig geworden?

  We willen je graag persoonlijk leren kennen. Vul je contactgegevens hieronder in of bel ons direct op 050 - 305 54 34 om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling. Tot snel!

  Vrijblijvend verkoopadviesgesprek

  Vul je gegevens in via het formulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar jij behoefte aan hebt. Er volgt een (vervolg) afspraak.

  Plan een gratis (oriënterend) verkoopgesprek

  Nog niet verkopen?

  Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

  Meer lezen

  Met Makelaar Idee kun jij jouw woning stil verkopen. Zo heb je geen drukte van bezichtigingen en intussen peilen wij de interesse in jouw woning. Bovendien verkoop je pas als jij er aan toe bent.

  Meer lezen

  Wil je binnen 2 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

  Meer lezen

  Winschoten
  Oldambtplein 7
  9671 PP Winschoten

  Groningen
  Verl. Hereweg 174
  9722 AM Groningen

  Assen
  Jan Fabriciusstraat 7
  9401BC Assen

  Back to top