Gratis waardebepaling

Ben je benieuwd naar de waarde van je woning? Of overweeg je jouw woning binnenkort te verkopen? Als je jouw huis wilt verkopen, is de eerste stap inzicht krijgen in de waarde van je huidige woning! Makelaar Idee biedt je gratis en zonder verdere verplichtingen een waardebepaling aan. Het laten uitvoeren van een waardebepaling kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld:

  • Je overweegt je woning te verkopen, maar je wilt eerst een indicatie hebben van de actuele marktwaarde en de juiste vraagprijs
  • Je bent benieuwd naar je bestedingsruimte, omdat je je aan het oriënteren bent om een andere woning te kopen
  • Je wilt weten wat de overwaarde is, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een verbouwing
  • Je woning staat al geruime tijd te koop en je wilt graag een second opinion

Gratis waardebepaling aanvragen Eerst een hypotheekgesprek aanvragen

Direct een schatting van de waarde

Bij een waardebepaling komt onze makelaar langs om de woning op te nemen. Naar aanleiding van wat hij daar aantreft in combinatie met verder onderzoek naar gelijksoortige woningen, de omgeving, ligging en kadastrale gegevens wordt direct een schatting van de waarde afgegeven. Let op; dit betreft een schatting, waardoor het geen taxatie is. Hij zal daarna een vraagprijs kunnen bepalen op basis van de volgende aspecten:

  • De woningwaarde t.o.v. de hypotheek
  • De staat van onderhoud van het huis
  • Kansen tot verbetering van de woning
  • Evt. mogelijkheden tot restfinanciering

Na het vaststellen van de woningwaarde, gaan we na wat een reële vraagprijs is. Deze waardebepaling is altijd gratis bij Makelaar Idee. Wij geven je alle informatie die je nodig hebt om een goede beslissing te nemen. Het gaat tenslotte om een van de grootste beslissingen in je leven. Dan is het voor jou wel zo prettig te kunnen vertrouwen op kennis en ervaring. Zo kun je met een goed gevoel je huis verkopen.

Verkoopstrategie

Aan de hand van de eerder genoemde aspecten zet onze makelaar een verkoopstrategie uit, waarin onder andere mogelijkheden worden benoemd om de verkoopwaarde te verhogen. Voor onze makelaars kun je direct naar onze vestigingen bellen:

Winschoten: 0597 - 43 10 66
Groningen: 050 - 305 54 34
Assen:
0592 - 76 21 06

Onze dienstverlening ervaren?

We komen graag bij je langs

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Plan je gratis waardebepaling

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Winschoten
Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

Groningen
Verl. Hereweg 174
9722 AM Groningen

Assen
Jan Fabriciusstraat 7
9401BC Assen

Back to top