Huis verkopen Veendam

Woon jij in Veendam en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Onze makelaar in Veendam begeleidt je in het gehele proces van a tot z, passend bij jouw situatie. Jij staat bij ons centraal. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengen we graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Huis verkopen Veendam

Verhuurmakelaar Veendam

Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt je een huurder die past bij het profiel wat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoudt je met betrekking tot jouw woning? Indien je als verhuurder besluit om ons als verhuurmakelaar in te schakelen dan nemen wij het complete verhuurproces voor onze rekening.

Makelaar in Veendam

Wonen in Veendam

Veenkoloniaal Museum
In Veendam bevindt zich het Veenkoloniaal Museum. Hier is alles te zien over de Groninger Veenkoloniën in de Gouden Eeuw. Ook zijn er wisselde exposities.
Cultuur
Veendam beschikt over een cultuur- en congrescentrum die jaarlijks diverse voorstellingen programmeert. Ook is er een kunstenaarsvereniging die al enkele jaren tentoonstellingen verzorgt.
Winkelen in Veendam
In Veendam zijn meerde winkelcentra. Je vindt hier modezaken, babyspeciaalzaken, schoenenzaken, speelgoedzaken en gezondheidswinkels. Buiten het centrum bevindt zich een overdekt winkelcentrum met een ruim winkelaanbod en gratis parkeergelegenheid.

Huis kopen Veendam

Op zoek naar een huis in Veendam, maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Eén van onze aankoopmakelaars helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Ben je benieuwd naar ons aanbod koopwoningen? Wij hebben het overzicht alvast voor je klaargezet.

Woningaanbod Veendam

Aankoopmakelaar Veendam

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht gevonden en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van een huis in Veendam.

Huis kopen Veendam

Huis aankopen of verkopen in Veendam?

Onze makelaars in Veendam helpen je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Onze makelaars helpen je met het aankopen of verkopen van je woning.

Hypotheek- en verzekeringsadvies

Hypotheek Idee is jouw partner op het gebied van financiële dienstverlening. Wij adviseren de klant zo duidelijk mogelijk over alles op het gebied van hypotheken, verzekeringen, belastingen en leningen. Met meer dan 15 jaar ervaring en een team van 6 medewerkers bieden wij altijd een betrouwbaar advies en een totaalpakket aan oplossingen.

Meer informatie over hypotheken

Hypotheekadvies Veendam

Ben je op zoek naar hypotheekadvies in Veendam? Wij werken samen met Hypotheek Idee. Zo kunnen wij je ondersteunen in het gehele aankoop, hypotheek en verzeker traject. Alles onder één dak, dat is wel zo handig. Ook voor oversluiten van een hypotheek, berekenen hoe voordelig je huidige hypotheek is of verzekeringen kun je bij ons terecht.

Verzekeringsadvies Veendam

Zoek je de juiste verzekering voor jouw situatie maar kom je er niet helemaal uit? De adviseurs van Hypotheek Idee helpen je graag verder. We kijken uitgebreid naar de wensen en je huidige situatie. Op basis hiervan geven wij een advies over welke verzekering het meest passend is.

Advies over verzekeringen en hypotheken?

Onze adviseurs helpen je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Onze adviseurs helpen je graag met het vinden van de juiste hypotheek en verzekering die past bij jouw situatie.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Winschoten
Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

Groningen
Nieuwe Markt 15
9712 KN Groningen

Assen
Jan Fabriciusstraat 7
9401BC Assen

Back to top