Onze échte verkopers bezorgen jou de beste deal5 stappen naar de beste deal

Onze échte verkopers bezorgen jou de beste deal. Benieuwd hoe we dat doen? In vijf stappen leggen we het je haarfijn uit. Overtuigd? Neem contact met ons op!

1. De grootste opvallers op funda

Wij zetten jouw woning in de spotlights. Op funda zorgen we ervoor dat deze er tussenuit springt. Hoe we dat doen? Onder andere door de "Blikvanger" op funda. Met deze tool krijgt jouw woning 33% meer views dan een reguliere funda plaatsing. Andere voordelen zijn:

 • Meerdere foto's zijn direct zichtbaar
 • Er is veel ruimte voor het unieke kenmerk van jouw huis
 • Tot 3x zo groot in beeld

Daarnaast werken we met een uitgekiende marketingstrategie. Onze eigen fotografe maakt de mooiste foto's van jouw woning, waardoor deze echt tot zijn recht komen. We werken met 360 graden foto's, video's en interactieve plattegronden. Waar we ons mee onderscheiden zijn de 3D tours. Hiermee kun je letterlijk virtueel door je woning lopen. Dit is een hele andere ervaring dan alleen 360 graden foto's.

Uiteraard promoten wij jouw woning op onze Social Media kanalen met meer dan 4.000 volgers!

Ga naar funda

2. Groot zoekersbestand

Ons zoekersbestand is groot. We durven wel te zeggen dat we mee doen in de top 5 van alle kantoren in provincie Groningen. Wat zegt dat? We hebben inzicht in waar de potentiële kopers naar op zoek zijn. De kans is dus groot dat we de koper van jouw woning al gevonden hebben.

  0

  huizen in de verkoop

  0

  huizen verkocht afgelopen jaar

  0

  huizen aangekocht afgelopen jaar

  3. De gouden combinatie

  Veel makelaars doen te weinig met zoekers. Een bezichtiging? Dan gaan ze zitten en mag je als potentiële koper rondlopen. Wij doen dat anders. Wij zijn er voor iedereen. Als iemand jouw woning bezichtigt, zorgen wij dat hij of zij met een compleet beeld over jouw woning weer de deur uitgaat.

  Ben je aan het bezichtigen en wil je snel een bod uitbrengen, maar heb je nog niet zoveel zekerheid over de waarde van jouw eigen woning? Als het kan, komen we dezelfde avond nog langs voor een waardebepaling. Zo bieden we nét dat stapje extra service, wat voor ons de gewoonste zaak van de wereld is.

   Aankoopmakelaar Winschoten

   4. Onbeperkt aantal bezichtigingen en strategie

   Het verkopen van jouw woning hangt af van het aantal bezichtigers wat op de woning af komt. In punt 1 gaven we al aan dat onze promotie uniek is, maar de volgende stap is het goed begeleiden van deze bezichtigers door de woning heen.

   Door een onbeperkt aantal bezichtigingen in te kunnen plannen, is de kans groter dat er een hogere opbrengst voor jouw woning komt.

   Een sterke strategie

   Onze makelaars zijn strategisch onderlegt en hebben al vele dingen meegemaakt binnen de makelaardij. Elke situatie vereist een uitgestippelde strategie en zelfs als de gekozen route - onverwachts - niet helemaal naar wens loopt, zorgt de strategische onderlegde manier van werken altijd weer voor een nieuw Idee bij een (onvoorziene) situatie.

   5. Elke werkdag verkopen we een huis

   Dat we verkopers zijn, wordt wel duidelijk door het aantal transacties die wij elk jaar mogen doen. We zijn onwijs trots op het vertrouwen wat onze klanten in ons hebben. Dat we zoveel transacties positief mogen afhandelen is dan ook waar wij met heel veel plezier en passie aan werken. Onze inzet is maximaal om ervoor te zorgen dat jij het beste resultaat kunt behalen. We zijn gretig, ook buiten kantooruren bereikbaar en halen altijd het onderste uit de kan voor jou. We voelen aan wat onze klanten nodig hebben.

   Hebben wij je overtuigd?

   Plan een gratis adviesgesprek in

   Winschoten
   Oldambtplein 7
   9671 PP Winschoten

   Groningen
   Nieuwe Markt 15
   9712 KN Groningen

   Assen
   Jan Fabriciusstraat 7
   9401BC Assen

   Back to top