Huis kopen met Makelaar IdeeMakelaar Idee is jouw aankoopmakelaar!

Heb jij je droomwoning reeds gevonden of heb je misschien plannen om in de toekomst een woning te kopen? Je doet er verstandig aan om een deskundige aankoopmakelaar in de arm te nemen die enkel jouw belangen behartigt. Indien je een woning koopt zonder gedegen aankoopbegeleiding, dan loop je het risico om meer voor een woning te betalen dan de actuele reële marktwaarde. De verkopende makelaar probeert immers een zo hoog mogelijke opbrengst voor zijn opdrachtgever te bedingen. Naast de prijs spelen andere factoren een belangrijke rol, waaronder juridische en bouwkundige aspecten. Denk hierbij aan bestemmingsplannen, bijzondere clausules in koopovereenkomsten, (verborgen) gebreken en dergelijke. Makelaar Idee kent alle spelregels en valkuilen en heeft als doel om je hiervoor te behoeden. Bovendien voorziet onze aankoopmakelaar je van een eerlijk en gedegen advies.

Onbeperkt bezichtigen

Ben je opzoek naar een woning maar vis je telkens achter het net? Bij Makelaar Idee bieden wij onbeperkt bezichtigingen aan om jou te ondersteunen in de aankoopbegeleiding.

Bespaar geld met een aankoopmakelaar

Wij hebben de beschikking over verschillende databases met woningen. Het voordeel hiervan is dat wij snel op de hoogte zijn van een woning die te koop is of komt. Dus voordat een woning op funda komt of anderzijds in de publiciteit komt, kunnen we actie ondernemen. Door tijdig actie te kunnen ondernemen, ben je andere potentiële kopers een stapje voor. Bovendien profiteer je van de kennis en expertise van onze aankoopmakelaar.

Wat doet onze aankoopmakelaar?

 • Makelaar Idee maakt afspraken met jou en met de verkoopmakelaar om de woning te bezichtigen
 • Voor de bezichtiging doen we vooronderzoek naar eventuele erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en overige juridische zaken
 • We verrichten onderzoek naar de bodem en eventuele vervuiling hiervan
 • We doen onbeperkt bezichtigingen
 • Tijdens de bezichtiging worden alle bijzonderheden, gebreken en kenmerken van de woning genoteerd
 • Na de bezichtiging geven wij je een eerlijke en juiste waarde
 • Naar aanleiding van deze waardebepaling gaan we in overleg: samen bepalen we de juiste strategie om voor een absolute bodemprijs jouw droomwoning te bedingen
 • Indien je als koper het eens wordt met de verkoper over de koopsom en de overige voorwaarden dan kan er een voorlopige koopovereenkomst opgesteld worden
 • Onze aankoopmakelaar controleert de koopovereenkomst en bewaakt diverse data
 • Wij houden vervolgens contact met alle partijen
 • Alvorens de overdracht bij de notaris, gaat onze aankoopmakelaar met je mee voor de eindinspectie
 • Na de eindinspectie kan de leveringsakte bij de notaris getekend worden en ontvang je de sleutels van je nieuwe woning.

Nadat de overdracht bij de notaris heeft plaatsgevonden, kun je nog altijd bij ons terecht en wij zullen je nog steeds met genoegen van dienst zijn. Bovendien houden we gedurende dit gehele proces nauw contact. Wij houden je van alle zaken op de hoogte.

De kracht van Makelaar Idee

Makelaar Idee staat 100% voor de belangen van haar opdrachtgevers. Dit betekent dat Makelaar Idee haar ervaring, professionaliteit en marktkennis volledig inzet om jou te voorzien van een eerlijk en passend advies. Makelaar Idee kan je financiële, bouwkundige én juridische begeleiding bieden bij het aankopen van jouw droomwoning. Zo kom je niet achteraf voor verrassingen te staan. Makelaar Idee is expert in het onderhandelen over de koopprijs en zal net zo lang voor jou onderhandelen tot de absolute bodemprijs is bedongen. Bovendien gaan we bij elke bezichtiging met je mee! Dit scheelt je vaak duizenden euro's waardoor een aankoopbegeleiding door Makelaar Idee zich altijd terugverdient!


Aankopen

Gratis adviesgesprek

Ben je van plan om een woning te kopen en wil je weten wat Makelaar Idee voor je kan betekenen? Neem eens geheel vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden en/of om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Wij zijn je graag van dienst.

Winschoten: 0597 - 43 10 66
Groningen: 050 - 305 54 34
Assen:
0592 - 76 21 06

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Winschoten
Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

Groningen
Nieuwe Markt 15
9712 KN Groningen

Assen
Jan Fabriciusstraat 7
9401BC Assen

Back to top