Huis kopen met Makelaar Idee

Met ervaring, professionaliteit en marktkennis voorziet Makelaar Idee je van een eerlijk en passend advies bij het aankopen van jouw droomhuis.
Onbeperkt bezichtigingen
Wij gaan iedere bezichtiging met je mee. Onder onze begeleiding kom je niet voor verrassingen te staan.
Bespaar geld
Met ons weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Wij berekenen de echte waarde en onderhandelen totdat de woning van jou is.
Zekerheid
Wij berekenen de echte waarde en doen onderzoek naar de woning en gaan op zoek naar eventuele gebreken.

Gratis aankoop oriëntatiegesprek

Bespaar geld met een aankoopmakelaar

Heb je plannen om een woning te kopen? Zonder aankoopbegeleiding loop je het risico om meer voor een woning te betalen dan de actuele marktwaarde. Makelaar Idee kent alle spelregels en valkuilen die komen kijken bij een aankoopproces. Met een eerlijk en gedegen advies zorgt onze aankoopmakelaar je van zekerheid en rust bij het kopen van jouw droomwoning.

Als eerste op de hoogte met een aankoopmakelaar

Met kennis en expertise in de regio en toegang tot landelijke databases zijn wij als aankoopmakelaar snel en als eerste op de hoogte als een woning in de verkoop komt. Dus voordat een woning op Funda komt kunnen wij al voor jou aan de slag. Zo ben je andere potentiële kopers een stapje voor.

Wat doet onze aankoopmakelaar?

1. Afspraak maken
Makelaar Idee maakt afspraken met jou en met de verkoopmakelaar om de woning te bezichtigen.

2. Onderzoek

Voor de bezichtiging doen we vooronderzoek naar eventuele erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en overige juridische zaken. We verrichten onderzoek naar de bodem en eventuele vervuiling hiervan.

3. Bezichtiging(en)
Samen bezichtigen we de woning. Tijdens deze bezichtiging noteren we alle bijzonderheden, gebreken en kenmerken van de woning. We doen onbeperkt bezichtigingen, dus is het jou woning niet? Dan gaan we op naar de volgende. Tot we jouw droomhuis hebben gevonden. Na elke bezichtiging geven wij je een eerlijke en juiste waarde.

De kracht van Makelaar Idee

Makelaar Idee gaat bij elke bezichtiging met je mee! Dit scheelt je vaak duizenden euro's waardoor een aankoopbegeleiding door Makelaar Idee zich altijd terugverdient! Wij zijn expert in het onderhandelen over de koopprijs en zal net zo lang voor jou onderhandelen tot de absolute bodemprijs is bedongen. Bovendien zorgen onze aankoopmakelaars voor financiële, bouwkundige én juridische begeleiding bij het aankopen van jouw droomwoning.

Plan vrijblijvend informatiegesprek

Woning kopen aankoopmakelaar makelaar Idee

4. Onderhandelingen
Naar aanleiding van deze waardebepaling gaan we in overleg: samen bepalen we de juiste strategie om voor een absolute bodemprijs jouw droomwoning te bedingen. Indien je als koper het eens wordt met de verkoper over de koopsom en de overige voorwaarden dan kan er een voorlopige koopovereenkomst opgesteld worden.

5. Overdracht
Onze aankoopmakelaar controleert de koopovereenkomst en bewaakt diverse data. Wij houden vervolgens contact met alle partijen. Alvorens de overdracht bij de notaris, gaat onze aankoopmakelaar met je mee voor de eindinspectie. Na de eindinspectie kan de leveringsakte bij de notaris getekend worden en ontvang je de sleutels van je nieuwe woning. Gefeliciteerd! Je bent nu trotse woningbezitter!

  Nadat de overdracht bij de notaris heeft plaatsgevonden, kun je nog altijd bij ons terecht en wij zullen je nog steeds met genoegen van dienst zijn. Bovendien houden we gedurende dit gehele proces nauw contact. Wij houden je van alle zaken op de hoogte.

  Gratis adviesgesprek

  Ben je van plan om een woning te kopen en wil je weten wat Makelaar Idee voor je kan betekenen? Neem eens geheel vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden en/of om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Wij zijn je graag van dienst.

  Winschoten: 0597 - 43 10 66
  Groningen: 050 - 305 54 34
  Assen:
  0592 - 76 21 06

  Winschoten
  Oldambtplein 7
  9671 PP Winschoten

  Groningen
  Nieuwe Markt 15
  9712 KN Groningen

  Assen
  Jan Fabriciusstraat 7
  9401BC Assen

  Back to top