Met onze diensten bieden wij jou een complete serviceOnze diensten

Doordat wij de disciplines makelaardij, hypotheken en verzekeringen onder één dak aanbieden, kunnen we snel schakelen. In de huidige markt is dat zeker een groot voordeel. De lijntjes zijn kort en we kunnen je op diverse vlakken adviseren. Onze vakspecialisten staan voor je klaar! Bekijk hier een overzicht van onze dienstverlening.

Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Met ervaring, professionaliteit en marktkennis voorziet Makelaar Idee je van een eerlijk en gedegen advies bij het aankopen van jouw droomhuis. Zo ben je andere potentiële kopers een stapje voor.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

Meer lezen

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat doen met iemand waar je op kunt vertrouwen. Dat vinden we heel logisch. De klant staat bij ons centraal. Wij denken mee vanuit jouw persoonlijke situatie en passen onze begeleiding en verkoopstrategie daar op aan.

Meer lezen

Met Makelaar Idee kun jij jouw woning stil verkopen. Zo heb je geen drukte van bezichtigingen en intussen peilen wij de interesse in jouw woning. Bovendien verkoop je pas als jij er aan toe bent.

Meer lezen

Wil je zo zorgeloos mogelijk jouw woning verhuren en laten beheren? Wij beheren vastgoed en alle hiermee gemoeide zaken. Als ervaren vastgoedbeheerder is Makelaar Idee nauw betrokken bij je, jouw vastgoed en je huurders!

Meer lezen

Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt je een huurder die past bij het profiel dat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoud je met betrekking tot je woning?

Meer lezen

Wil je binnen 2 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

Meer lezen

Hebben we je overtuigd?

Neem contact op

De drijvende krachten van ons kantoor zijn onze binnendienstmedewerkers. Of het nu gaat om de koop, verkoop, verzekering of financiering van je woning, voor al je vragen ben je bij hen aan het juiste adres. Heb jij vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ze op!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Winschoten
Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

Groningen
Nieuwe Markt 15
9712 KN Groningen

Assen
Jan Fabriciusstraat 7
9401BC Assen

Back to top