Verhuur je huis met onze verhuurmakelaar


Op funda beoordeeld met:
9.1

Verhuur met onze verhuurmakelaar

Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt je een huurder die past bij het profiel wat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoudt je met betrekking tot jouw woning? Indien je als verhuurder besluit om ons als verhuurmakelaar in te schakelen dan nemen wij het complete verhuurproces voor onze rekening. Zo heb jij er geen werk van en ontvang je deskundig advies omtrent de wet- en regelgeving over de verhuur van jouw woning. Wij nemen je alle zorg uit handen, waardoor je woning binnen no time is verhuurd. Zo maken wij het verhuren van een woning prettig voor zowel de verhuurder als de huurder.

Verhuren via Makelaar Idee

Snel geregeld

Je woning snel verhuren en wil je geen werk hebben aan het zoeken van de juiste huurder? Met ons uitgebreide netwerk wordt je woning sneller verhuurd en wordt leegstand voorkomen.

Optimale opbrengst

We kennen alle ins en outs van de huidige markt. Een te hoge prijs heeft een hogere kans op leegstand en een te lage prijs heeft als gevolg het mislopen van inkomsten. Wij adviseren graag.

Volledig ontzorgd

Heb je geen idee waar je moet beginnen of waar je rekening mee dient te houden? Met onze verhuurmakelaar ontvang je deskundig advies rond wet- en regelgeving omtrent de verhuur van jouw huis.

Huuraanbod

Benieuwd naar ons actuele aanbod met huurwoningen in de omgeving van Groningen, Winschoten en Veendam?

Een verhuurmakelaar?

Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar denkt er niet meteen over na om er eentje in te schakelen. Als je een woning wilt verkopen, maak je gebruik van de deskundigheid en het advies van een verkoopmakelaar. Een verhuurmakelaar is vergelijkbaar, alleen regelt deze niet de verkoop van een woning, maar de verhuur van een huis. Zo regelt onze verhuurmakelaar bezichtigingen, onderhandelingen en het opstellen van een huurcontract. Ook de screening van huurders wordt door ons gedaan.

Bij het verhuren van een woning komt meer kijken dan alleen het opstellen en ondertekenen van een huurcontract. Je krijgt veel administratief werk, maar dien je je ook aan veel wetten- en regelgeving de houden. Onze verhuurmakelaar kan je werk uit handen nemen en hij is op de hoogte van de laatste wetswijzigingen. Woon je zelf in het buitenland? Ook dan is een verhuurmakelaar in Nederland ideaal. Je hoeft dan niet constant aanwezig te zijn tijdens het verhuurproces.

Meteen een afspraak maken?

Bel met een van onze verhuurmakelaars

Onze verhuurmakelaar staat voor je klaar voor de verhuur van je woning. Bel, mail of vul gerust het onderstaande formulier in dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op!

Kennismaken?

Dit vinden onze klanten

10

Marrit de Groot

14 jan. 2022

We hebben een hele leuke bezichtiging gehad. Bedankt!

10

Rudy van der Veen

11 jan. 2022

Top verkoper. Alles ging snel, professioneel en op een persoonlijke manier. Een echte aanrader voor wanneer vertrouwen, een goede verkoopprijs en goede prijs/kwaliteit belangrijk voor je is.

9.3

Rudy van der Veen

Grote Beerstraat 316 11 jan. 2022

Professionele makelaar, maar tegelijk een makelaar die een persoonlijke touch heeft. Vanaf mijn eerste contact was er een klik, terwijl ik niet gedacht had dat een klik belangrijk zou zijn op...

8.5

Mevr. Blom

Ring 16 11 jan. 2022

Goede en snelle begeleiding van de verkoop woning. Zijn goed bereikbaar. Luisteren goed naar de wensen en geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is.

10

Klaas Gunter

09 jan. 2022

We hebben gekozen voor Makelaar Idee omdat we het gevoel hadden dat zij voor ons het beste resultaat zouden halen. Achteraf gezien hebben we de juiste keuze gemaakt. We zijn zeer te spreken over...

9.8

Dhr. Klaas Gunter

Helper Brink 91 08 jan. 2022

We hebben gekozen voor Makelaar Idee omdat we het gevoel hadden dat zij voor ons het beste resultaat zouden halen. Achteraf gezien hebben we de juiste keuze gemaakt. We zijn zeer te spreken over...

10

Jan Pfeiffer

05 jan. 2022

We bought a house offered by Makelaar Idee. Great cooperation with André. Reliable and speedy way of working, very straightforward and pleasant. Can only recommend him and his team.

8.0

Mevr. Simone Willing

Tuinbouwstraat 132 29 dec. 2021

Heel fijne makelaar om mee te werken. Erg vriendelijk, enthousiast en persoonlijk. Helaas iets onder de taxatieprijs verkocht, maar mijn huis moest nog flink worden opgeknapt, wat de prijs altijd...

8.0

Mevr. Simone Willing

Tuinbouwstraat 132 28 dec. 2021

Heel fijne makelaar om mee te werken. Erg vriendelijk, enthousiast en persoonlijk. Helaas iets onder de taxatieprijs verkocht, maar mijn huis moest nog flink worden opgeknapt, wat de prijs altijd...

8.0

Dhr. De Boer

Barkmolenstraat 80 28 dec. 2021

Het proces, van intake tot daadwerkelijke overdracht van huis, verliep op een paar schoonheidsfoutjes na , uitstekend. Met name de (veelal digitale)communicatie op kritische momenten verliep soepel en...

Je droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Winschoten
Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

Groningen
Verl. Hereweg 174
9722 AM Groningen

Back to top