Verhuur je huis met onze verhuurmakelaarVerhuur met onze verhuurmakelaar

Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt je een huurder die past bij het profiel wat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoudt je met betrekking tot jouw woning? Indien je als verhuurder besluit om ons als verhuurmakelaar in te schakelen dan nemen wij het complete verhuurproces voor onze rekening. Zo heb jij er geen werk van en ontvang je deskundig advies omtrent de wet- en regelgeving over de verhuur van jouw woning. Wij nemen je alle zorg uit handen, waardoor je woning binnen no time is verhuurd. Zo maken wij het verhuren van een woning prettig voor zowel de verhuurder als de huurder.

Verhuren via Makelaar Idee

Snel geregeld
Je woning snel verhuren en wil je geen werk hebben aan het zoeken van de juiste huurder? Met ons uitgebreide netwerk wordt je woning sneller verhuurd en wordt leegstand voorkomen.
Optimale opbrengst
We kennen alle ins en outs van de huidige markt. Een te hoge prijs heeft een hogere kans op leegstand en een te lage prijs heeft als gevolg het mislopen van inkomsten. Wij adviseren graag.
Volledig ontzorgd
Heb je geen idee waar je moet beginnen of waar je rekening mee dient te houden? Met onze verhuurmakelaar ontvang je deskundig advies rond wet- en regelgeving omtrent de verhuur van jouw huis.

Huuraanbod

Benieuwd naar ons actuele aanbod met huurwoningen in de omgeving van Groningen, Winschoten en Veendam?

Een verhuurmakelaar?

Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar denkt er niet meteen over na om er eentje in te schakelen. Als je een woning wilt verkopen, maak je gebruik van de deskundigheid en het advies van een verkoopmakelaar. Een verhuurmakelaar is vergelijkbaar, alleen regelt deze niet de verkoop van een woning, maar de verhuur van een huis. Zo regelt onze verhuurmakelaar bezichtigingen, onderhandelingen en het opstellen van een huurcontract. Ook de screening van huurders wordt door ons gedaan.

Bij het verhuren van een woning komt meer kijken dan alleen het opstellen en ondertekenen van een huurcontract. Je krijgt veel administratief werk, maar dien je je ook aan veel wetten- en regelgeving de houden. Onze verhuurmakelaar kan je werk uit handen nemen en hij is op de hoogte van de laatste wetswijzigingen. Woon je zelf in het buitenland? Ook dan is een verhuurmakelaar in Nederland ideaal. Je hoeft dan niet constant aanwezig te zijn tijdens het verhuurproces.

Meteen een afspraak maken?

Bel met een van onze verhuurmakelaars

Onze verhuurmakelaar staat voor je klaar voor de verhuur van je woning. Bel, mail of vul gerust het onderstaande formulier in dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op!

Kennismaken?

Dit vinden onze klanten

8.3 Derk criens Burg v Roijenstr Oost 54 08 apr. 2024

wij hebben een prettige verkoop van onze woning gehad. Wij hebben geen slechte konten gehad. Dus super.

7.3 Anoniem Nieuweweg 3 04 apr. 2024

Contact met de makelaar ging vaak per (ingesproken) app. Reactie op mijn vragen was in enkele gevallen pas een dag later, al was mijn vraag dan wel in de middag gesteld. Mijn verwachting was meer...

10 Cindy 04 apr. 2024

Thank you Idee team for helping us sell the house. We wish you a more successful career in the future!

10 Devinin Blankenzee Groningerlaan 18 21 mrt. 2024

Ben zeer tevreden over de manier van werken. En zal daarom de volgende keer weer gebruik maken van jullie diensten!

8.3 Richard Ran Acacialaan 3 20 mrt. 2024

Fijne makelaar inclusief het gehele team. Korte lijnen en adequate communicatie. Kwaliteit van de foto’s zijn perfect, en groot bereik op alle socials media.

9.0 Anoniem Van Lenneplaan 75 18 mrt. 2024

Snel, helder en direct contact. Goed advies en bereidheid mee te denken. Bereikbaar zeer goed. Prettig om mee samen te werken.

8.5 Anoniem Hoethslaan 38 17 mrt. 2024

Plezierig en terzake kundig contact. Goede procedures en ondersteuning. Reageert snel op ontwikkelingen.

10 Dhr. Derk Bijmolt Begoniastraat 4 15 mrt. 2024

Veel kennis van de locale markt. Deskundig op het vlak van verkoopcontracten. Vriendelijke medewerkers en altijd prettig contact.

10 Monique De Haan 01 mrt. 2024

Super geholpen, snel verkocht. Zeer goede communicatie. Onze wensen werden gehoord. We zijn zeer tevreden

10 Dhr. Meedendorp Beukemastraat 39 22 feb. 2024

Tijdens de aankoop van onze eerste woning heeft het team van makelaar idee ons bijgestaan. Van bezichtigen, het bieden en het afsluiten van de hypotheek is volledig voor ons verzorgd. Ook het...

Je droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Winschoten
Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

Groningen
Nieuwe Markt 15
9712 KN Groningen

Assen
Jan Fabriciusstraat 7
9401BC Assen

Back to top