Jouw woning in de spotlights

Blikvanger op funda
Wij zetten jouw woning in de spotlights. Op funda zorgen we ervoor dat deze er tussenuit springt. Hoe we dat doen? Onder andere door de "Blikvanger" op funda. Met deze tool krijgt jouw woning 33% meer views dan een reguliere funda plaatsing.
Top fotografe
Onze eigen fotografe maakt de mooiste foto's van jouw woning, waardoor deze echt tot zijn recht komen. We werken met 360 graden foto's, video's en interactieve plattegronden. Onze lat ligt hoog en dat zie je terug in de opbrengst van jouw woning.
3D tours
Waar we ons mee onderscheiden zijn de 3D tours. Hiermee kun je letterlijk virtueel door je woning lopen. Dit is een hele andere ervaring dan alleen 'maar' de 360 graden foto's.

Verkoopmakelaar Veendam

Je woning verkopen doe je niet iedere dag. Op het moment dat je besluit jouw woning te verkopen ben je op zoek naar zekerheden. Zo wil je weten wat je woning op kan brengen in de huidige markt, hoe jouw woning gepresenteerd dient te worden, hoe e.e.a. juridisch geregeld dient te worden; allemaal vragen waar je graag antwoord op wilt hebben. Bij Makelaar Idee sta jij als klant altijd centraal. Een woning snel verkopen, dat doen we tegenwoordig allemaal. Wij doen er alles aan om jouw woning te verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden.

Verkoopmakelaar in Veendam

 • Persoonlijke verkoopstrategie op maat
 • Regiospecialisten Veendam
 • De beste promotie van jouw woning
 • 3D tours, topfotografie en blikvanger op funda

Wat is mijn woning waard?

Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning? Heb je verhuisplannen, of weet jij helemaal nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het (eventuele) verkopen van je woning. Onze makelaar komt graag bij je langs.

Huis verkopen in Veendam

Ik wil verkopen! Hoe start ik? Het verkoopproces begint bij het bepalen van de waarde van je woning. Onze verkoopmakelaar komt gratis en vrijblijvend langs voor een waardebepaling en een verkoopadviesgesprek. Op basis hiervan kun je beslissen of je verder met ons gaat. Je zit dus nergens aan vast. Plan alvast een gratis adviesgesprek in en ontdek of wij de partij voor jou zijn. Op het moment dat je besluit je woning te verkopen, zorgen wij voor een goede begeleiding op maat.

Kopers oriënteren zich tegenwoordig vaak eerst uitgebreid op internet voordat ze besluiten een woning te bezichtigen. Met het uitgebreide woningaanbod dat online staat is het belangrijk dat jouw huis de kijker positief opvalt. Een goede en doordachte start is bij een woningverkoop van groot belang. De grootste kans op verkoop doet zich namelijk in de eerste maanden voor. Onze samenwerking start met een waardebepaling van je huis. Na dit gesprek weet je wat de waarde van je woning is en welke verkoopstrategie wij adviseren voor jouw huis en situatie. Voelt het goed? Dan gaan we voor je aan de slag!

IJzersterke marketingmix

Voor de verkoop van je woning zetten we de volgende middelen in:

 • Hoge plaatsing op funda (blinkvanger)
 • Professionele fotograve/styliste
 • 360 graden foto's
 • VR tour door je woning d.m.v. Matterport
 • Hoge resolutie video
 • Full-colour woningbrochure
 • Inmeten woning door professional (volgens NEN 2580)
 • ​​​​​​2D en 3D plattegronden
 • Plaatsing op onze website
 • Social media ads en plaatsingen

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom eens langs, dan laten wij het je zien! Laat je gegevens in onderstaand formulier achter.

Vrijblijvend kennismaken

Panden in CTA

Winschoten
Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

Groningen
Nieuwe Markt 15
9712 KN Groningen

Assen
Jan Fabriciusstraat 7
9401BC Assen

Back to top