Huis verhuren Blauwestad

Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt je een huurder die past bij het profiel wat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoud je met betrekking tot jouw woning? Indien je als verhuurder besluit om ons als verhuurmakelaar in te schakelen dan nemen wij het complete verhuurproces voor onze rekening. Zo heb jij er geen werk van en ontvang je deskundig advies omtrent de wet- en regelgeving over de verhuur van jouw woning. Wij nemen je alle zorg uit handen, waardoor je woning binnen no time is verhuurd. Zo maken wij het verhuren van een woning prettig voor zowel de verhuurder als de huurder.

Meer informatie

Huis verhuren

Verhuren via Makelaar Idee

Snel geregeld
Je woning snel verhuren en wil je geen werk hebben aan het zoeken van de juiste huurder? Met ons uitgebreide netwerk wordt je woning sneller verhuurd en wordt leegstand voorkomen.
Optimale opbrengst
We kennen alle ins en outs van de huidige markt. Een te hoge prijs heeft een hogere kans op leegstand en een te lage prijs heeft als gevolg het mislopen van inkomsten. Wij adviseren graag.
Volledig ontzorgd
Heb je geen idee waar je moet beginnen of waar je rekening mee dient te houden? Met onze verhuurmakelaar ontvang je deskundig advies rond wet- en regelgeving omtrent de verhuur van jouw huis.

Huuraanbod in Blauwestad

Benieuwd naar ons huidige huuraanbod in Blauwestad? Bekijk hier een greep uit ons complete huuraanbod.

Verhuurmakelaar Blauwestad

Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar denkt er niet meteen over na om er eentje in te schakelen. Als je een woning wilt verkopen, maak je gebruik van de deskundigheid en het advies van een verkoopmakelaar. Een verhuurmakelaar is vergelijkbaar, alleen regelt deze niet de verkoop van een woning, maar de verhuur van een huis. Zo regelt onze verhuurmakelaar bezichtigingen, onderhandelingen en het opstellen van een huurcontract. Ook de screening van huurders wordt door ons gedaan.

Huis verhuren Blauwestad

Bij het verhuren van een woning komt meer kijken dan alleen het opstellen en ondertekenen van een huurcontract. Je krijgt veel administratief werk, maar dien je je ook aan veel wetten- en regelgeving de houden. Onze verhuurmakelaar kan je werk uit handen nemen en hij is op de hoogte van de laatste wetswijzigingen. Woon je zelf in het buitenland? Ook dan is een verhuurmakelaar in Nederland ideaal. Je hoeft dan niet constant aanwezig te zijn tijdens het verhuurproces.

Kennismaking

Verhuur huis

9.3 Anoniem Nijlandstraat 18 02 dec. 2023

De makelaar heeft zich optimaal ingespannen voor een goede verkoop en hield ons gedurende het verkoopproces op de hoogte, ook na de bezichtigingen. Al met al, zeer tevreden.

9.0 Anoniem Engelsestraat 2 D2 30 nov. 2023

Het huis van je ouders verkopen is niet iets dat gemakkelijk is, maar André en zijn collega’s hebben ons daar heel goed bij geholpen. Goed kunnen overleggen, duidelijke verwachtingen en heel snel...

8.8 Anoniem Kooisingel 69 26 nov. 2023

Zeer prettige, snelle en kundige contacten. Bijna altijd bereikbaar en byzonder was dat ons huis binnen 1 week na opdracht op funda stond !

9.0 Mevr. Saskia Hofstede Dollardlaan 78 23 nov. 2023

Het contact met de makelaar is prima verlopen. Kordaat en helder. Ons huis was binnen een mum van tijd verkocht en wij zijn meer dan tevreden 😊

10 Anoniem Violenstraat 13 19 nov. 2023

Goede afspraken vooraf. Plezierig contact. Veel kennis van de locale markt. Juridisch en bouwkundig ook goed van alle markten thuis.

10 Christa Huisman 04 nov. 2023

De communicatie met André en de andere medewerkers van Makelaar Idee verliep soepel en daarnaast is André heel sterk ik het meedenken in oplossingen ten behoeve van de verkoop. Tijdens het gehele...

9.5 Mevr. Chris Huisman Wagnersingel 23 03 nov. 2023

De communicatie met André en de andere medewerkers van Makelaar Idee verliep soepel en daarnaast is André heel sterk ik het meedenken in oplossingen ten behoeve van de verkoop. Tijdens het gehele...

10 Dhr. Dennis Delhaas Hoethslaan 2 01 nov. 2023

Vanaf het eerste moment goed contact gehad met Kevin! Woning werd snel te koop gezet. Nadat eerste kopers de financiering niet rond kregen werden er snel nieuwe kopers gevonden. Veel bezichtigingen...

8.0 Jannie Van der bijl 30 okt. 2023

Wij zijn nog bezig met makelaar idee ik kan nog geen oordeel geven

8.0 Dhr. J.J. Buining Resedastraat 15 24 okt. 2023

Gekozen voor deze makelaar na een overtuigend oriënterend gesprek. Heeft de gewekte verwachtingen waargemaakt. De follow-up van de bezichtigingen is nog voor verbetering vatbaar. Prettig in de...

Je droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Winschoten
Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

Groningen
Verl. Hereweg 174
9722 AM Groningen

Assen
Jan Fabriciusstraat 7
9401BC Assen

Back to top