Te koop zetten of echt verkopen

Profiteer nu van onze combideal!

Bekijk de actie
0

huizen in de verkoop

0

huizen verkocht afgelopen jaar

0

huizen aangekocht afgelopen jaar

Voor jou door het vuur
Dat jouw belang centraal staat is zeker. Sterker nog, wij gaan voor jou door het vuur. Onze inzet is maximaal om ervoor te zorgen dat jij het beste resultaat kunt behalen. We zijn gretig, ook buiten kantooruren bereikbaar en halen altijd het onderste uit de kan voor jou. We voelen aan wat onze klanten nodig hebben. Nieuwsgierig? Lees eens onze beoordelingen!
Digital Minded
Onze mensen zijn vooruitstrevend. We werken graag met de nieuwste technische snufjes, zodat we jouw woning optimaal in de spotlights kunnen zetten. Denk hierbij aan een virtuele tour door je woning op funda of gebruik onze VR-bril. Dat we digital minded zijn zie je ook terug in onze werkwijze: We zijn online goed bereikbaar, stuur gerust een appje.
Alles onder één dak
Doordat wij de disciplines makelaardij, hypotheken en verzekeringen onder één dak aanbieden, kunnen we snel schakelen. In de huidige markt is dat zeker een groot voordeel. De lijnen zijn kort, we kunnen je op alle vlakken adviseren. Dit zorgt voor een soepel verloop van het hele proces. Onze vakspecialisten staan voor je klaar!

De beste deal voor jou

In deze markt verkopen huizen zichzelf, maar wij gaan voor niets minder dan de beste deal. Als we na de bezichtigingen wel een aantal biedingen hebben, maar er volgens ons nog meer uit te halen valt, plannen we bijvoorbeeld nog een kijkdag. Of als er iemand komt bezichtigen bij jouw woning, die wel een bod wil uitbrengen, maar nog niet weet wat de eigen woning oplevert, gaan we er dezelfde avond nog langs voor een waardebepaling. Zo bieden we nét dat beetje extra service, wat voor ons de gewoonste zaak van de wereld is.

We zijn actief, snel bereikbaar en helpen je graag bij al je woonvragen. Je kunt ons inschakelen voor de aankoop, verkoop en verhuur van je woning, maar ook voor hypotheken en verzekeringen ben je bij onze collega's van Hypotheek Idee aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je van iedere stap in het proces op de hoogte bent. Vragen? Stuur ons gerust een appje, ook 's avonds is dat geen probleem. Jij staat als klant bij ons altijd voorop. Sterker nog, wij gaan voor jou door het vuur om ervoor te zorgen dat jij het beste resultaat kunt behalen.

Maak kennis met Makelaar Idee Meer over hypotheek Idee

Bereken de waarde van je huis online en snel!

Wil je binnen 3 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox. "Maak je gebruik van een Adblocker? Dan is de waarde-indicatie tool mogelijk niet zichtbaar."

Onze diensten

Huis verkopen

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat doen met iemand waar je op kunt vertrouwen. Dat vinden we heel logisch. De klant staat bij ons centraal. Wij zetten alles op alles om jou de beste deal te bezorgen.

Aankopen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel één van de aankoopmakelaars van Makelaar Idee in.

Verhuur

Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt je een huurder die past bij het profiel dat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoud je met betrekking tot je woning?

Wat onze klanten vinden

10 Harm Kruize 16 jun. 2024

Bij de kennismaking met Andre Kip werd al heel snel duidelijk dat we op 1 lijn zaten inzake het verkoopproces. Over de vraag/richtprijs waren we het gauw eens. De uitstekende fotoreportage heeft zeker...

10 Joost thoolen 11 jun. 2024

Leuke bezichtiging,we zijn ook nog als kijkers naar het station gebracht

10 Joost Uyttenboogaart 07 jun. 2024

Te koop zetten of echt verkopen”. Het team van makelaar Idee maakt deze belofte helemaal waar. Gedreven in de uitvoering, korte lijnen in de communicatie: een tevreden verkoper en koper als...

7.8 Anoniem Freya 37 05 jun. 2024

Het liep allemaal naar tevredenheid maar ik kan geen oordeel geven verder daar ik met makelaars onbekend ben!

10 H. Mulder Kloostergang 85 05 jun. 2024

Een super makelaar, denkt mee, geeft eerlijk advies, komt afspraken na en communiceert helder. Een perfecte fotoshoot en 360 graden tour, echt uniek. Je krijgt waar voor je geld. Zet niet alleen te...

10 Julian de ruiter 04 jun. 2024

zeer goed geholpen en zelfs na 17:00 uur konden wij hier nog terecht voor een hypotheek gesprek.

9.8 Anoniem Melkweg 506 02 jun. 2024

Ondanks de afstand heeft Kevin van MakelaarIdee onze belangen prima behartigd. Hij heeft ons van alle stappen op de hoogte gehouden en ook ideeën aangeleverd voor een betere verkoop.

9.5 Erik de Jong Soendastraat 49 02 jun. 2024

Begeleiding was prima bij iedere stap in het proces. Mooie brochure. Goed gekozen vraagprijs die het gewenste resultaat opleverde.

10 Anoniem Concordiastraat 37 a 30 mei 2024

Prima ervaring, alles was snel geregeld. Vragen aan de makelaar en de medewerkers op het kantoor worden snel beantwoord en goede presentatie op funda.

8.8 Anoniem Noorderlaan 13 30 mei 2024

Alles is prima en vlot verlopen, zaken werden snel geregeld, er werden mooie foto's gemaakt, communicatie was direct en snel, vragen werden goed beantwoord, bezichtigingen verliepen goed en...

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Winschoten
Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

Groningen
Nieuwe Markt 15
9712 KN Groningen

Assen
Jan Fabriciusstraat 7
9401BC Assen

Back to top