Te koop zetten of echt verkopen

Profiteer nu van onze combideal!

Bekijk de actie
0

huizen in de verkoop

0

huizen verkocht afgelopen jaar

0

huizen aangekocht afgelopen jaar

Voor jou door het vuur
Dat jouw belang centraal staat is zeker. Sterker nog, wij gaan voor jou door het vuur. Onze inzet is maximaal om ervoor te zorgen dat jij het beste resultaat kunt behalen. We zijn gretig, ook buiten kantooruren bereikbaar en halen altijd het onderste uit de kan voor jou. We voelen aan wat onze klanten nodig hebben. Nieuwsgierig? Lees eens onze beoordelingen!
Digital Minded
Onze mensen zijn vooruitstrevend. We werken graag met de nieuwste technische snufjes, zodat we jouw woning optimaal in de spotlights kunnen zetten. Denk hierbij aan een virtuele tour door je woning op funda of gebruik onze VR-bril. Dat we digital minded zijn zie je ook terug in onze werkwijze: We zijn online goed bereikbaar, stuur gerust een appje.
Alles onder één dak
Doordat wij de disciplines makelaardij, hypotheken en verzekeringen onder één dak aanbieden, kunnen we snel schakelen. In de huidige markt is dat zeker een groot voordeel. De lijnen zijn kort, we kunnen je op alle vlakken adviseren. Dit zorgt voor een soepel verloop van het hele proces. Onze vakspecialisten staan voor je klaar!

De beste deal voor jou

In deze markt verkopen huizen zichzelf, maar wij gaan voor niets minder dan de beste deal. Als we na de bezichtigingen wel een aantal biedingen hebben, maar er volgens ons nog meer uit te halen valt, plannen we bijvoorbeeld nog een kijkdag. Of als er iemand komt bezichtigen bij jouw woning, die wel een bod wil uitbrengen, maar nog niet weet wat de eigen woning oplevert, gaan we er dezelfde avond nog langs voor een waardebepaling. Zo bieden we nét dat beetje extra service, wat voor ons de gewoonste zaak van de wereld is.

We zijn actief, snel bereikbaar en helpen je graag bij al je woonvragen. Je kunt ons inschakelen voor de aankoop, verkoop en verhuur van je woning, maar ook voor hypotheken en verzekeringen ben je bij onze collega's van Hypotheek Idee aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je van iedere stap in het proces op de hoogte bent. Vragen? Stuur ons gerust een appje, ook 's avonds is dat geen probleem. Jij staat als klant bij ons altijd voorop. Sterker nog, wij gaan voor jou door het vuur om ervoor te zorgen dat jij het beste resultaat kunt behalen.

Maak kennis met Makelaar Idee Meer over hypotheek Idee

Bereken de waarde van je huis online en snel!

Wil je binnen 3 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

Onze diensten

Aankopen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel één van de aankoopmakelaars van Makelaar Idee in.

Verhuur

Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt je een huurder die past bij het profiel dat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoud je met betrekking tot je woning?

Wat onze klanten vinden

9.3 Anoniem Nijlandstraat 18 02 dec. 2023

De makelaar heeft zich optimaal ingespannen voor een goede verkoop en hield ons gedurende het verkoopproces op de hoogte, ook na de bezichtigingen. Al met al, zeer tevreden.

9.0 Anoniem Engelsestraat 2 D2 30 nov. 2023

Het huis van je ouders verkopen is niet iets dat gemakkelijk is, maar André en zijn collega’s hebben ons daar heel goed bij geholpen. Goed kunnen overleggen, duidelijke verwachtingen en heel snel...

8.8 Anoniem Kooisingel 69 26 nov. 2023

Zeer prettige, snelle en kundige contacten. Bijna altijd bereikbaar en byzonder was dat ons huis binnen 1 week na opdracht op funda stond !

9.0 Mevr. Saskia Hofstede Dollardlaan 78 23 nov. 2023

Het contact met de makelaar is prima verlopen. Kordaat en helder. Ons huis was binnen een mum van tijd verkocht en wij zijn meer dan tevreden 😊

10 Anoniem Violenstraat 13 19 nov. 2023

Goede afspraken vooraf. Plezierig contact. Veel kennis van de locale markt. Juridisch en bouwkundig ook goed van alle markten thuis.

10 Christa Huisman 04 nov. 2023

De communicatie met André en de andere medewerkers van Makelaar Idee verliep soepel en daarnaast is André heel sterk ik het meedenken in oplossingen ten behoeve van de verkoop. Tijdens het gehele...

9.5 Mevr. Chris Huisman Wagnersingel 23 03 nov. 2023

De communicatie met André en de andere medewerkers van Makelaar Idee verliep soepel en daarnaast is André heel sterk ik het meedenken in oplossingen ten behoeve van de verkoop. Tijdens het gehele...

10 Dhr. Dennis Delhaas Hoethslaan 2 01 nov. 2023

Vanaf het eerste moment goed contact gehad met Kevin! Woning werd snel te koop gezet. Nadat eerste kopers de financiering niet rond kregen werden er snel nieuwe kopers gevonden. Veel bezichtigingen...

8.0 Jannie Van der bijl 30 okt. 2023

Wij zijn nog bezig met makelaar idee ik kan nog geen oordeel geven

8.0 Dhr. J.J. Buining Resedastraat 15 24 okt. 2023

Gekozen voor deze makelaar na een overtuigend oriënterend gesprek. Heeft de gewekte verwachtingen waargemaakt. De follow-up van de bezichtigingen is nog voor verbetering vatbaar. Prettig in de...

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Winschoten
Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

Groningen
Verl. Hereweg 174
9722 AM Groningen

Assen
Jan Fabriciusstraat 7
9401BC Assen

Back to top