Te koop zetten of écht verkopen


5 redenen om te kiezen voor Makelaar Idee

Ben jij al overtuigd?

62

huizen in de verkoop

254

huizen verkocht afgelopen jaar

4649

volgers op social media

Voor jou door het vuur

Dat jouw belang centraal staat is zeker. Sterker nog, wij gaan voor jou door het vuur. Onze inzet is maximaal om ervoor te zorgen dat jij het beste resultaat kunt behalen. We zijn gretig, ook buiten kantooruren bereikbaar en halen altijd het onderste uit de kan voor jou. We voelen aan wat onze klanten nodig hebben. Nieuwsgierig? Lees eens onze beoordelingen!

Digital Minded

Onze mensen zijn vooruitstrevend. We werken graag met de nieuwste technische snufjes, zodat we jouw woning optimaal in de spotlights kunnen zetten. Denk hierbij aan een virtuele tour door je woning op funda of gebruik onze VR-bril. Dat we digital minded zijn zie je ook terug in onze werkwijze: We zijn online goed bereikbaar, stuur gerust een appje.

Alles onder één dak

Doordat wij de disciplines makelaardij, hypotheken en verzekeringen onder één dak aanbieden, kunnen we snel schakelen. In de huidige markt is dat zeker een groot voordeel. De lijnen zijn kort, we kunnen je op alle vlakken adviseren. Dit zorgt voor een soepel verloop van het hele proces. Onze vakspecialisten staan voor je klaar!

De beste deal voor jou

In deze markt verkopen huizen zichzelf, maar wij gaan voor niets minder dan de beste deal. Als we na de bezichtigingen wel een aantal biedingen hebben, maar er volgens ons nog meer uit te halen valt, plannen we bijvoorbeeld nog een kijkdag. Of als er iemand komt bezichtigen bij jouw woning, die wel een bod wil uitbrengen, maar nog niet weet wat de eigen woning oplevert, gaan we er dezelfde avond nog langs voor een waardebepaling. Zo bieden we nét dat beetje extra service, wat voor ons de gewoonste zaak van de wereld is.

We zijn actief, snel bereikbaar en helpen je graag bij al je woonvragen. Je kunt ons inschakelen voor de aankoop, verkoop en verhuur van je woning, maar ook voor hypotheken en verzekeringen ben je bij onze collega's van Hypotheek Idee aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je van iedere stap in het proces op de hoogte bent. Vragen? Stuur ons gerust een appje, ook 's avonds is dat geen probleem. Jij staat als klant bij ons altijd voorop. Sterker nog, wij gaan voor jou door het vuur om ervoor te zorgen dat jij het beste resultaat kunt behalen.

Maak kennis met Makelaar Idee Meer over hypotheek Idee

Bereken de waarde van je huis online en snel!

Wil je binnen 3 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

Actueel woningaanbod

Onze diensten

Huis verkopen

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat doen met iemand waar je op kunt vertrouwen. Dat vinden we heel logisch. De klant staat bij ons centraal. Wij zetten alles op alles om jou de beste deal te bezorgen.

Aankopen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel één van de aankoopmakelaars van Makelaar Idee in.

Verhuur

Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt je een huurder die past bij het profiel dat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoud je met betrekking tot je woning?

Wat onze klanten vinden

10

Marrit de Groot

14 jan. 2022

We hebben een hele leuke bezichtiging gehad. Bedankt!

10

Rudy van der Veen

11 jan. 2022

Top verkoper. Alles ging snel, professioneel en op een persoonlijke manier. Een echte aanrader voor wanneer vertrouwen, een goede verkoopprijs en goede prijs/kwaliteit belangrijk voor je is.

9.3

Rudy van der Veen

Grote Beerstraat 316 11 jan. 2022

Professionele makelaar, maar tegelijk een makelaar die een persoonlijke touch heeft. Vanaf mijn eerste contact was er een klik, terwijl ik niet gedacht had dat een klik belangrijk zou zijn op...

8.5

Mevr. Blom

Ring 16 11 jan. 2022

Goede en snelle begeleiding van de verkoop woning. Zijn goed bereikbaar. Luisteren goed naar de wensen en geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is.

10

Klaas Gunter

09 jan. 2022

We hebben gekozen voor Makelaar Idee omdat we het gevoel hadden dat zij voor ons het beste resultaat zouden halen. Achteraf gezien hebben we de juiste keuze gemaakt. We zijn zeer te spreken over...

9.8

Dhr. Klaas Gunter

Helper Brink 91 08 jan. 2022

We hebben gekozen voor Makelaar Idee omdat we het gevoel hadden dat zij voor ons het beste resultaat zouden halen. Achteraf gezien hebben we de juiste keuze gemaakt. We zijn zeer te spreken over...

10

Jan Pfeiffer

05 jan. 2022

We bought a house offered by Makelaar Idee. Great cooperation with André. Reliable and speedy way of working, very straightforward and pleasant. Can only recommend him and his team.

8.0

Mevr. Simone Willing

Tuinbouwstraat 132 29 dec. 2021

Heel fijne makelaar om mee te werken. Erg vriendelijk, enthousiast en persoonlijk. Helaas iets onder de taxatieprijs verkocht, maar mijn huis moest nog flink worden opgeknapt, wat de prijs altijd...

8.0

Mevr. Simone Willing

Tuinbouwstraat 132 28 dec. 2021

Heel fijne makelaar om mee te werken. Erg vriendelijk, enthousiast en persoonlijk. Helaas iets onder de taxatieprijs verkocht, maar mijn huis moest nog flink worden opgeknapt, wat de prijs altijd...

8.0

Dhr. De Boer

Barkmolenstraat 80 28 dec. 2021

Het proces, van intake tot daadwerkelijke overdracht van huis, verliep op een paar schoonheidsfoutjes na , uitstekend. Met name de (veelal digitale)communicatie op kritische momenten verliep soepel en...

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Winschoten
Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

Groningen
Verl. Hereweg 174
9722 AM Groningen

Back to top