Huis verhuren Winschoten

Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt je een huurder die past bij het profiel wat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoud je met betrekking tot jouw woning? Indien je als verhuurder besluit om ons als verhuurmakelaar in te schakelen dan nemen wij het complete verhuurproces voor onze rekening. Zo heb jij er geen werk van en ontvang je deskundig advies omtrent de wet- en regelgeving over de verhuur van jouw woning. Wij nemen je alle zorg uit handen, waardoor je woning binnen no time is verhuurd. Zo maken wij het verhuren van een woning prettig voor zowel de verhuurder als de huurder.

Meer informatie

Huis verhuren

Verhuren via Makelaar Idee

Snel geregeld
Je woning snel verhuren en wil je geen werk hebben aan het zoeken van de juiste huurder? Met ons uitgebreide netwerk wordt je woning sneller verhuurd en wordt leegstand voorkomen.
Optimale opbrengst
We kennen alle ins en outs van de huidige markt. Een te hoge prijs heeft een hogere kans op leegstand en een te lage prijs heeft als gevolg het mislopen van inkomsten. Wij adviseren graag.
Volledig ontzorgd
Heb je geen idee waar je moet beginnen of waar je rekening mee dient te houden? Met onze verhuurmakelaar ontvang je deskundig advies rond wet- en regelgeving omtrent de verhuur van jouw huis.

Huuraanbod in Winschoten

Benieuwd naar ons huidige huuraanbod in Winschoten? Bekijk hier een greep uit ons complete huuraanbod.

Verhuurmakelaar Winschoten

Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar denkt er niet meteen over na om er eentje in te schakelen. Als je een woning wilt verkopen, maak je gebruik van de deskundigheid en het advies van een verkoopmakelaar. Een verhuurmakelaar is vergelijkbaar, alleen regelt deze niet de verkoop van een woning, maar de verhuur van een huis. Zo regelt onze verhuurmakelaar bezichtigingen, onderhandelingen en het opstellen van een huurcontract. Ook de screening van huurders wordt door ons gedaan.

Huis verhuren Winschoten

Bij het verhuren van een woning komt meer kijken dan alleen het opstellen en ondertekenen van een huurcontract. Je krijgt veel administratief werk, maar dien je je ook aan veel wetten- en regelgeving de houden. Onze verhuurmakelaar kan je werk uit handen nemen en hij is op de hoogte van de laatste wetswijzigingen. Woon je zelf in het buitenland? Ook dan is een verhuurmakelaar in Nederland ideaal. Je hoeft dan niet constant aanwezig te zijn tijdens het verhuurproces.

Kennismaking

Huis verhuren Winschoten

10 Harm Kruize 16 jun. 2024

Bij de kennismaking met Andre Kip werd al heel snel duidelijk dat we op 1 lijn zaten inzake het verkoopproces. Over de vraag/richtprijs waren we het gauw eens. De uitstekende fotoreportage heeft zeker...

10 Joost thoolen 11 jun. 2024

Leuke bezichtiging,we zijn ook nog als kijkers naar het station gebracht

10 Joost Uyttenboogaart 07 jun. 2024

Te koop zetten of echt verkopen”. Het team van makelaar Idee maakt deze belofte helemaal waar. Gedreven in de uitvoering, korte lijnen in de communicatie: een tevreden verkoper en koper als...

7.8 Anoniem Freya 37 05 jun. 2024

Het liep allemaal naar tevredenheid maar ik kan geen oordeel geven verder daar ik met makelaars onbekend ben!

10 H. Mulder Kloostergang 85 05 jun. 2024

Een super makelaar, denkt mee, geeft eerlijk advies, komt afspraken na en communiceert helder. Een perfecte fotoshoot en 360 graden tour, echt uniek. Je krijgt waar voor je geld. Zet niet alleen te...

10 Julian de ruiter 04 jun. 2024

zeer goed geholpen en zelfs na 17:00 uur konden wij hier nog terecht voor een hypotheek gesprek.

9.8 Anoniem Melkweg 506 02 jun. 2024

Ondanks de afstand heeft Kevin van MakelaarIdee onze belangen prima behartigd. Hij heeft ons van alle stappen op de hoogte gehouden en ook ideeën aangeleverd voor een betere verkoop.

9.5 Erik de Jong Soendastraat 49 02 jun. 2024

Begeleiding was prima bij iedere stap in het proces. Mooie brochure. Goed gekozen vraagprijs die het gewenste resultaat opleverde.

10 Anoniem Concordiastraat 37 a 30 mei 2024

Prima ervaring, alles was snel geregeld. Vragen aan de makelaar en de medewerkers op het kantoor worden snel beantwoord en goede presentatie op funda.

8.8 Anoniem Noorderlaan 13 30 mei 2024

Alles is prima en vlot verlopen, zaken werden snel geregeld, er werden mooie foto's gemaakt, communicatie was direct en snel, vragen werden goed beantwoord, bezichtigingen verliepen goed en...

Je droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Winschoten
Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

Groningen
Nieuwe Markt 15
9712 KN Groningen

Assen
Jan Fabriciusstraat 7
9401BC Assen

Back to top