Aankoopmakelaar Groningen

Heb jij je droomwoning al gevonden of heb je misschien plannen om in de toekomst een woning te kopen? Je doet er verstandig aan om een deskundige aankoopmakelaar in de arm te nemen die enkel jouw belangen behartigt. Indien je een woning koopt zonder gedegen aankoopbegeleiding, dan loop je het risico om meer voor een woning te betalen dan de actuele reƫle marktwaarde. De verkopende makelaar probeert immers een zo hoog mogelijke opbrengst voor zijn opdrachtgever te bedingen. Naast de prijs spelen andere factoren een belangrijke rol, waaronder juridische en bouwkundige aspecten. Denk hierbij aan bestemmingsplannen, bijzondere clausules in koopovereenkomsten, (verborgen) gebreken en dergelijke.

Makelaar Idee kent alle spelregels en valkuilen en heeft als doel om je hiervoor te behoeden. Bovendien voorziet onze aankoopmakelaar je van een eerlijk en gedegen advies.

Huis kopen Groningen

Onbeperkt bezichtigen

Ben je opzoek naar een woning maar vis je telkens achter het net? Bij Makelaar Idee bieden wij onbeperkt bezichtigingen aan om jou te ondersteunen in de aankoopbegeleiding. Zo doen wij een beperkt aantal bezichtigingen. Wij stoppen niet voordat we de juiste woning met jou hebben gevonden.

Huis kopen in Groningen

Sta sterker
Onze aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Woonwensen realiseren
Door middel van een persoonlijk adviesgesprek nemen we jouw situatie onder de loep. Samen kijken we naar jouw woonwensen. Iedere situatie vraagt om een persoonlijk woonplan. Wij gaan graag met je in gesprek.
Je bent er snel bij
Met een aankoopmakelaar heb jij al een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet onze aankoopmakelaar al wat er te koop komt te staan.

Woning kopen in Groningen

 • Makelaar Idee maakt afspraken met jou en met de verkoopmakelaar om de woning te bezichtigen
 • Voor de bezichtiging doen we vooronderzoek naar eventuele erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en overige juridische zaken
 • We verrichten onderzoek naar de bodem en eventuele vervuiling hiervan
 • We doen onbeperkt bezichtigingen
 • Tijdens de bezichtiging worden alle bijzonderheden, gebreken en kenmerken van de woning genoteerd
 • Na de bezichtiging geven wij je een eerlijke en juiste waarde
 • Naar aanleiding van deze waardebepaling gaan we in overleg: samen bepalen we de juiste strategie om voor een absolute bodemprijs jouw droomwoning te bedingen
 • Indien je als koper het eens wordt met de verkoper over de koopsom en de overige voorwaarden dan kan er een voorlopige koopovereenkomst opgesteld worden
 • Onze aankoopmakelaar controleert de koopovereenkomst en bewaakt diverse data
 • Wij houden vervolgens contact met alle partijen
 • Alvorens de overdracht bij de notaris, gaat onze aankoopmakelaar met je mee voor de eindinspectie
 • Na de eindinspectie kan de leveringsakte bij de notaris getekend worden en ontvang je de sleutels van je nieuwe woning.

Schakel de aankoopmakelaar in!

Hulp van de aankoopmakelaar Groningen

Gaan er veel huizen aan je neus voorbij, zoek jij je suf op funda en weet je niet meer waar je moet beginnen? Ook dan kan onze aankoopmakelaar je helpen. We zijn als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod en we hebben de meest recente informatie over onze woonomgeving, bouwplannen en vergunningen.

Huis kopen in Groningen

Aankoopmakelaar Winschoten

Winschoten
Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

Groningen
Nieuwe Markt 15
9712 KN Groningen

Assen
Jan Fabriciusstraat 7
9401BC Assen

Back to top