Omschrijving

Zeer ruime woning van maar liefst 666 m2 woonoppervlakte met een eigen praktijkruimte! De woning is gelegen in een rustige straat in het centrum van Winschoten en het Sterrebos. De praktijkruimte is voorzien van een eigen ingang aan de Boschsingel. Kom bezichtigen en laat u verrassen door de enorme ruimte!  

Begane grond:
U komt binnen in de hal/entree waar u direct de ruime opzet van de woning ervaart. De hal is voorzien van plavuizen, dubbele beglazing en er is een royale lichtkoepel geplaatst. Vanuit deze ruimte heeft u onder andere toegang tot het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de zijtuin. Ook bevindt zich hier de meterkast, het elektra is onlangs geheel vernieuwd. In het verleden beschikte de woning over een binnenzwembad. Deze is momenteel niet meer in gebruik en hier is een vloer overheen gelegd. Indien gewenst kan dit hersteld worden zodat u weer een eigen binnenzwembad heeft!

De woning heeft maar liefst 3 woongedeelten. Twee woongedeelten zijn voorzien van plavuizen, een ruime open woonkeuken met inbouwapparatuur, grote raampartijen met isolerend glas en een royale woonkamer. Het eerste woongedeelte geeft u toegang tot het terras en de zijtuin, het tweede woongedeelte heeft een bijkeuken die is voorzien van witgoedaansluitingen. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een derde woongedeelte, welke is voorzien van laminaat en een keukenblok. U krijgt een natuurlijke lichtinval door de 3 dakramen met isolerende beglazing.

Praktijkruimte:
De prakijkruimte is voorzien van een eigen ingang via de Boschsingel. Er zijn 3 behandelruimtes en een ruim kantoor voorzien van een keukenblok en toilet. Voor de bezoekers is er een wachtruimte en een apart toilet.

Loods:
De loods heeft een eigen oprit, ook gelegen aan de Boschsingel. Dit is een royale ruimte en voorzien van veel inpandige bergruimte. 

Eerste verdieping:
Via een stijlvolle trap bereikt u de overloop. Hier bevindt zich de CV ruimte (Remeha Calenta, leaseketel uit 2013 + bergruimte). De eerste verdieping telt 4 slaapkamers, waarvan 2 met een badkamer en suite! De eerste ruime slaapkamer geeft u ook toegang tot een inpandig balkon en de badkamer en suite is voorzien van een hoekbad, een douche, een wastafel en toilet. Daarnaast vinden we hier een inloopkast. Er is een tweede overloop die onder andere toegang geeft tot een royaal dakterras, ook kunt u middels de openslaande deur van de vierde slaapkamer terecht op dit dakterras.

INDELING:
Begane grond:
2 Woonkamers
2 Keukens
1 Kantoor met keuken
2 Toiletten
3 Praktijkruimtes met grote badkamer

Eerste verdieping:
3 slaapkamers
1 woonkamer
2 badkamers
2 toiletten

Bijzonderheden:
* zeer ruime woning, geheel voorzien van isolerend glas;
* praktijkruimte aanwezig met eigen ingang, geschikt voor bedrijf/kantoor/praktijk aan huis; 
* 3 woongedeelten aanwezig;
* 4 slaapkamers en eenvoudig extra slaapkamers te creëren;
* inpandige loods aanwezig;
* 2 CV ketels, 1 eigendom en 1 lease;
* de woning beschikt over een royaal dakterras;
* geschikt voor diverse doeleinden;
* kom bezichtigen en laat u verrassen door de enorme ruimte!

Kenmerken