Omschrijving

Deze prachtige twee-onder-één-kapwoning is gelegen op een perceel van 355m² aan een rustige weg in Scheemda. De woning beschikt over drie slaapkamers waarvan één op de begane grond. Doordat de badkamer eveneens op de begane grond gelegen is, heeft u de mogelijkheid om levensloopbestendig te wonen! De woning beschikt daarnaast over een ruime stenen garage en is deels v.v. kunststof kozijnen! 

Begane grond:
U komt binnen in de hal/entree welke voorzien is van een kunststof buitendeur, garderobe, meterkast, modern toilet en twee inbouwkasten. Vanuit de hal/entree heeft u toegang tot de woonkeuken. De woonkeuken is voorzien van een houten vloer en beschikt over een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en een vaatwasser. Vanuit de woonkeuken bereikt u de hal waar zich de trapopgang naar de tweede verdieping bevindt. Daarnaast biedt dit halletje toegang tot de woonkamer. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van laminaat en een zonnescherm aan de buitenzijde. De badkamer beschikt over een douche, een wastafel, mechanische ventilatie en witgoedaansluitingen. De slaapkamer op de begane grond is ca. 11m² en is voorzien van een laminaatvloer.

De voortuin betreft een siertuin met een eigen oprit naar de ruime stenen garage.

De achtertuin is voorzien van een achterom, een terras en een gazon. De achtertuin grenst aan een bosrand/houtwal waardoor privacy gewaarborgd is en u in alle rust kunt genieten.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap komt u op de overloop. De overloop biedt toegang tot de twee slaapkamers op de eerste verdieping. De slaapkamers zijn ca. 12m² en 10m² en beschikken beide over kunststof kozijnen met isolerende beglazing en een inbouwkast. 

Bijzonderheden:
* 2-onder-1 kapwoning met ruime stenen garage;
* Zowel een slaapkamer als een badkamer op de begane grond;
* Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing;
* Gedeeltelijk nieuwe kunststof dakgoten en kunststof gootomlijsting;
* Woning is voorzien van een dakkapel.

Kenmerken