Omschrijving

Deze ruime vrijstaande woning is gelegen in een rustig en doodlopend straatje en op een perceel van 262m2 eigen grond. De woning beschikt over drie slaapkamers en biedt de mogelijkheid om twee extra slaapkamers te realiseren op de eerste verdieping. Doordat zowel de badkamer als twee slaapkamers op de begane grond aanwezig zijn, is deze woning geschikt om levensloopbestendig te wonen. De woning beschikt over een achtertuin op het zuiden en een zijtuin op het oosten welke voorzien is van een houten berging (ca. 9m2) en een overkapping/carport voor twee auto’s!

Noordbroek heeft een gunstige ligging ten opzichte van de stad Groningen en Duitsland doordat de snelweg A7 binnen enkele minuten te bereiken is. Daarnaast bent u binnen 3 minuten op de N33 zodat ook de plaatsen Assen, Delfzijl en de Eemshaven zeer goed bereikbaar zijn. Noordbroek beschikt over een eigen supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen en beschikt tevens over een basisschool. Overige voorzieningen bevinden zich in naburige dorpen en bevinden zich op korte afstand van de woning!
 
Begane grond:
U komt binnen in de entree waar zich de meterkast bevindt en vanwaar u toegang heeft tot de woonkamer. De woonkamer betreft een ruime living en is voorzien van een nette laminaatvloer en een ingebouwde pelletkachel uit 2018. De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing, zowel boven als beneden. Vanuit de woonkamer bereikt u de keuken welke voorzien is van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast (2017) en een vaatwasser. Via de keuken bereikt u de hal welke toegang biedt tot het terras en de zijtuin. De hal biedt daarnaast toegang tot de badkamer, de bijkeuken en twee slaapkamers. De badkamer beschikt over een wastafel en een luxe douchecabine met jets. De bijkeuken is voorzien van witgoedaansluitingen, een separaat toilet met fonteintje en biedt toegang tot de achtertuin. De slaapkamers op de begane grond zijn ca. 11,3m2 en 7,7m2 en zijn beide v.v. laminaat en dubbele beglazing.

De achtertuin is gelegen op het zuiden en betreft een besloten tuin welke deels voorzien is van bestrating. De onderhoudsvrije zijtuin is gelegen op het oosten en is voorzien van een terras, een houten berging (ca. 9m2 en v.v. elektra), een buitenkraan en een achterom. De zijtuin beschikt tevens over een overkapping welke naar keuze eveneens gebruikt kan worden als carport voor twee auto’s!

Eerste verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de overloop op deze verdieping. De overloop betreft momenteel een grote open ruimte waarbij u de mogelijkheid heeft om twee extra slaapkamers te realiseren. Er is onlangs een nieuw dakraam geplaatst met isolerend glas en daarnaast is het dak geheel geïsoleerd. De CV opstelling bevindt zich eveneens op deze verdieping en de ketel betreft een Bosch 30 HRC, eigendomsketel uit 2008. De slaapkamer op deze verdieping is ca. 9,8m2 en voorzien van laminaat en dubbele beglazing. 

Bijzonderheden:
* Ruime vrijstaande woning gelegen in een rustig en doodlopend straatje;
* Zowel slaapkamer als badkamer op de begane grond;
* Aanwezigheid van drie slaapkamers;
* Mogelijkheid tot realiseren van twee extra slaapkamers;
* Keuze voor overkapping óf carport voor 2 auto’s.

Kenmerken