Omschrijving

TIJDELIJKE PRIJSVERLAGING: verkopers hebben een andere woning op het oog waardoor de prijs nu tijdelijk verlaagd is naar BIEDEN VANAF € 160.000,- k.k.!

Deze vrijstaande woning is gelegen op een perceel van 363m2 aan de Provincialeweg in Heiligerlee. De woning beschikt over een eigen oprit en een diepe achtertuin op het noordoosten. De kozijnen zijn gedeeltelijk voorzien van kunststof en daarnaast is de woning nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing. In totaal zijn er vier slaapkamers aanwezig waarvan één op de begane grond gelegen is. Doordat ook de badkamer op de begane grond gelegen is het mogelijk om levensloopbestendig te wonen!

Begane grond:
De ruime L-vormige woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en geheel v.v. dubbele beglazing. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de kelder, een hal met trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkeuken. De woonkeuken is v.v. een plavuizenvloer en beschikt over een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en een vaatwasser. De keuken is eveneens geheel voorzien van dubbele beglazing en biedt toegang tot de achtertuin. Naast de achtertuin biedt de woonkeuken eveneens toegang tot een wasruimte, een toilet en de badkamer. De badkamer betreft een eenvoudige badkamer welke voorzien is van een wastafel, en een douche-/ligbadcombinatie. Aan de achterzijde bevindt zich een slaapkamer van ca. 12m2, deze slaapkamer is v.v. dubbele beglazing en biedt toegang tot de CV ruimte. De CV ketel betreft een Intergas leaseketel uit 2017. 

De voortuin betreft een siertuintje met eigen oprit. De achtertuin betreft een onderhoudsarme en diepe tuin op het noordoosten. De achtertuin is o.a. v.v. een terras met overkapping, diverse zitgelegenheden, een vijver, een buitenkraan en een ruime stenen schuur (v.v. elektra) met aangebouwde houten berging.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de overloop op deze verdieping vanwaar u toegang heeft tot drie slaapkamers. De slaapkamers op deze verdieping zijn ca. 11m2, 10m2 en 5m2 (let op: gemeten vanaf de 150cm grens, vloeroppervlak is groter!) en zijn allen v.v. isolerende beglazing. De slaapkamers aan de voorzijde en de achterzijde zijn daarnaast voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiepsystemen. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning biedt toegang tot een praktische bergruimte. 

Bijzonderheden:
* Vrijstaande woning op perceel van 363m2;
* Aanwezigheid van ruime stenen schuur;
* Woning beschikt over vier slaapkamers;
* Zowel badkamer als slaapkamer op begane grond aanwezig;
* Nagenoeg geheel v.v. dubbele beglazing;
* Gedeeltelijk v.v. kunststof kozijnen met draai-/kiepsystemen.

Kenmerken