Omschrijving

Deze keurige tussenwoning staat op een perceel van 145m² en is gelegen in de wijk Beijum. De woning is voorzien van 3 slaapkamers van ca. 15m², 12m² en 11m² en beschikt over een keurige badkamer. De achtertuin van de woning is georiënteerd op het zuid-westen en is voorzien van een mooie overkapping met een (fietsen)berging. 

Nabij de woning bevinden zich diverse voorzieningen waaronder het overdekte winkelcentrum van Beijum. Daarnaast is het centrum van Groningen goed bereikbaar per fiets/auto/openbaar vervoer. De woning bevindt zich in een rustige buurt met diverse wandel- en recreatieve mogelijkheden in de nabije omgeving. 

Begane grond:
U komt binnen in de hal/entree van de woning welke is voorzien van de meterkast, toegang biedt tot de woonkamer met open keuken en de trapopgang naar de tweede verdieping. De woonkamer is evenals de gehele begane grond voorzien van een drempelloze eikenhouten vloer. Door de grote raampartijen kunt u in de woonkamer genieten van een prettige lichtinval. De ruime open keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het portaal vanwaar u toegang heeft tot de achtertuin en het toilet.

De achtertuin betreft een bestraatte achtertuin voorzien van een overkapping waar u heerlijk kunt vertoeven. Tevens is de achtertuin voorzien van een vrijstaande stenen (fietsen)berging. 

Eerste verdieping:
Via de vaste trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer. De overloop biedt toegang tot de badkamer en drie slaapkamers welke ca. 12m², 11m² en 6m² groot zijn. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel, een toilet en mechanische ventilatie. 

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de overloop op de tweede verdieping welke voorzien is van een houten vloer en de witgoedaansluitingen. Vanaf de overloop heeft u toegang tot de slaapkamer van ca. 15m² welke voorzien is van een tapijtvloer en een wastafel. 

Bijzonderheden:
* Royale tussenwoning met vier slaapkamers;
* Woning beschikt over een achtertuin op het zuidwesten;
* Tweede verdieping bereikbaar via een vaste trap;
* Aanwezigheid van stenen (fietsen)berging.

Kenmerken