Huis vinden? Gratis hulp om je kansen direct te vergroten

De oplossing voor de veranderende woningmarkt?

We horen het van alle kanten: de woningmarkt is aan het veranderen. De huizenprijzen zijn weer wat aan het zakken en huizen staan wat langer te koop. Dat zorgt bij veel mensen voor twijfel. Waar doe ik goed aan? Eerst op zoek naar een andere woning of toch eerst mijn eigen woning verkopen? Om onze klanten in deze veranderende woningmarkt nog beter te kunnen helpen doen wij mee met Wensk. Wensk geeft namelijk snel inzicht in deze twijfel.

Door je aan te melden op Wensk kun je namelijk de onzichtbare woningmarkt zien (de markt voor funda!). Alle huizenbezitters met dromen én alle huiswensers vallen onder deze onzichtbare woningmarkt: dus jij ook! En door alle huizenbezitters én alle wensers in kaart te brengen kunnen wij met elkaar nieuwe beweging creëren in de huizenmarkt. Want ook al is de woningmarkt aan het veranderen, de krapte op de woningmarkt blijft.

Je eigen huis verkopen in een veranderende markt kan spannend zijn, maar niet met Wensk. Door je woning (anoniem, gratis én echt zonder voorwaarden) te registeren krijg je binnen no time inzicht in de populariteit van je woning. Met Wensk zorg je ervoor dat je proactief kan handelen zodat je op het juiste moment een beslissing kan maken.

Vis niet achter het net
Verdubbel per direct je kansen op het vinden van een huis met onze twee gratis zoekservices
Mis geen kansen meer
Schrijf je gratis in voor de zoekservice van Makelaar Idee en mis geen enkele kans op je droomhuis
Onbekend woningaanbod
Met onze dienst Wensk krijg je toegang tot woningaanbod dat bij niemand bekend is

Zet je woonwens op Wensk

Met jouw gratis zoekprofiel op Wensk komen huizen die funda niet eens halen binnen jouw bereik. Op Wensk vind je verkopers die nog niet bij een makelaar zijn geweest. Een mega kans voor jou: jij krijgt gratis toegang tot huizen die niet actief te koop zijn!

Voordelen

  • Gratis en zonder verplichtingen, ook bij een match
  • Huizen die funda vaak niet eens halen toch binnen jouw bereik
  • Zoekprofiel aanpassen kan op ieder moment en zo vaak als je wilt
  • Vrijblijvend animo peilen voor jouw huis

Voeg je woonwens toe

Inschrijven zoekservice

Schrijf je in voor onze zoekservice, dan ontvang je de woningen nog voordat ze op funda staan. Daarbij ontvang je ook het aanbod dat via stille verkoop wordt aangeboden door Makelaar Idee en andere makelaars.

Voordelen

  • Gratis en op elk moment opzegbaar
  • Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod
  • Ook aanbod dat nog niet op funda staat
  • Aanbod in stille verkoop bij Makelaar Idee of andere makelaars

Ga naar stap 1

Registreren op Wesnsk is heel makkelijk

Omschrijf jouw woonwens en registreer je eigen huis. Hierna heb je toegang tot alle huizen en peil je de interesse in jouw eigen huis.

Is er een match? Dan kun je onze hulp altijd inschakelen! Twijfel je nog of je wilt verkopen? Ook dan ben je van harte welkom. Wensk biedt ruimte voor iedereen die wil, of misschien wil verkopen, nu of in de toekomst (alleen wanneer alle voorwaarden voor jou goed zijn). Kom gewoon eens kijken op Wensk en wie weet woon jij over een paar maanden in je #dithadiknooitdurvendromenhuis!

Jouw slagingskansen per direct vergroten?

Plan een afspraak met onze aankoopmakelaar

Als je het graag zeker wilt weten, versterk dan jouw positie als koper samen met onze deskundige aankoopmakelaar.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Winschoten
Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

Groningen
Verl. Hereweg 174
9722 AM Groningen

Assen
Jan Fabriciusstraat 7
9401BC Assen

Back to top