Verkoopbegeleiding

.

Zoals de naam al zegt, zitten we boordevol ideeën om uw woning te verkopen. Bij verkopen bedoelen we: actief verkopen. Na jarenlange ervaring als succesvol en professioneel aankoopmakelaar hebben we gezien wat er beter kan en vooral beter moet als het gaat om de verkoop van woningen. Net als andere makelaars kunnen wij u uiteraard niet garanderen dat we uw woning verkopen, maar wij verzekeren u wél dat Makelaar Idee haar uiterste best doet om de woning zo goed en creatief mogelijk onder de aandacht te brengen.

Vertrouwde kwaliteit in een modern jasje
Moderne tijden gecombineerd met een kwalitatief hoogwaardig en vertrouwd kantoor. Dit is hét kenmerk van Makelaar Idee. Snel groeiende websites, applicaties en andere digitale technieken zorgen ervoor dat uw woning de kans krijgt om met een groter publiek in aanraking te komen. Wij zien dit als een uitgerekende kans om uw woning zo goed mogelijk in de schijnwerpers te zetten. Daarnaast kunt u rekenen op een kwalitatief hoogstaand kantoor met professionele en hoog opgeleide medewerkers.

Presentatie
Volgens onze filosofie begint het verkopen van een woning met een uitstekende presentatie. Wij maken gebruik van een professionele fotograaf die eerlijke foto’s maakt. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een woningstyliste in te schakelen. Een woningstyliste geeft u tips om uw woning zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Zodra u tevreden bent worden de foto's op diverse woningsites geplaatst, wordt er een presentatie in onze etalage geplaatst én kunt u er voor kiezen om uw woning aan te bieden in de Woonkrant van Makelaar Idee welke periodiek verschijnt met een snel groeiende oplage.

Uw tuin als makelaar
Makelaar Idee besteedt zorgvuldig aandacht aan de ‘te koop’-borden. Deze zijn uiteraard opvallend, professioneel en strategisch geplaatst. Nieuw is dat wij als eerste in de regio op onze ‘te koop’-borden de vraagprijs te vermelden, waardoor geïnteresseerden actief betrokken raken bij uw woning en ons sneller benaderen met serieuze belangstelling. De verkoop verloopt hierdoor een stuk efficiënter. Daarnaast zijn onze ‘te koop’-borden voorzien van een QR-code. Hierdoor is het mogelijk voor geïnteresseerden om door middel van een app op de telefoon direct foto’s en informatie van de woning te bekijken. Handig, snel en doeltreffend, zeker voor u!

Brochures
Onze brochures zijn kwalitatief hoogwaardig. Deze brochures worden door ons verspreid tijdens bezichtigingen en via onze website. Maar ze liggen ook gewoon bij ons op kantoor. Iedere woning krijgt bij Makelaar Idee veel aandacht, ongeacht de vraagprijs! Iedere woning is een mooie brochure waard en daar mag niet op bezuinigd worden.

Internet
Uiteraard zetten wij uw woning op diverse websites zoals Funda en Jaap. Ook onze eigen website besteedt veel aandacht aan uw woning. Naast aantrekkelijke foto’s wordt uw woning ondersteund met een goed verhaal. Daarnaast kan men via een Tom Tom-applicatie de route naar uw woning downloaden en ook maken we onder andere gebruik van Google Street View om van uw woning een verkooppunt te maken.

Krachtig en breed netwerk
In de loop der jaren hebben we efficiënt gebruik gemaakt van persoonlijke en sociale netwerken. We houden ons netwerk actueel, breiden het uit en stemmen het daarnaast af op moderne sociale media, waaronder Facebook en Twitter. Hierdoor valt uw woning zo professioneel mogelijk op bij een zo breed mogelijk publiek.

Bezichtiging
Een bezichtiging betekent voor ons meer dan een wandeling door uw woning. Om te beginnen is het van belang om te weten wie er komt bezichtigen. Hierdoor kan Makelaar Idee beter inspelen op de speciale behoeften waardoor uw woning de aspirant-koper blijft boeien. Wij hanteren een professionele benadering. Dit houdt onder meer in dat de aspirant-koper onder het genot van een kop koffie uitgebreid kennis zal nemen van uw wensen en onze organisatie. De bezichtiging zelf wordt altijd verzorgd door een professionele makelaar die een goed verhaal heeft en uw woning kent. Daarna trekt onze makelaar zich terug zodat de aspirant-koper de tijd wordt gegund om even persoonlijk en infomeel overleg te plegen met bijvoorbeeld zijn of haar partner. Ook na de bezichtiging houden we actief contact met de aspirant-koper waarbij wij het initiatief nemen met een terugkoppeling naar u als verkoper!

Onderhandelingen
Na de bezichtigingen volgt een spannende fase van onderhandelingen. Dit doet Makelaar Idee vakkundig, realistisch en efficiënt. Wij zijn ervaren in het onderhandelen, waardoor de hoogst haalbare prijs de toon van het gesprek bepaalt. De onderhandelingen doen we altijd in samenspraak met u en uw wensen vormen hierbij de leidraad. Zodra de woning is verkocht, handelen wij alles correct af. Hierbij kunt u onder andere denken aan het opstellen en laten ondertekenen van de koopovereenkomst, het bewaken van diverse voorbehouden en termijnen en het verzorgen van de eindinspectie.

Aandacht
Het spreekt voor zich dat wij er alles aan doen om uw woning onder de aandacht te brengen. Maar we vinden het ook belangrijk om goed contact met u te onderhouden, zodat we uw belangen zo goed mogelijk kunnen blijven behartigen. U blijft actief op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de verkoopvorderingen van uw woning en wij zullen u actueel op de hoogte houden van de verkoopstrategie.

Toekomst
Zoals u hebt kunnen lezen zijn wij innovatief en creatief, maar vooral pro-actief. Wij zullen alles bewerkstelligen om onze kwaliteit te waarborgen en mee te gaan in de actuele ontwikkelingen. Makelaar Idee is bezig met het uitbreiden van de sms-diensten. Een dienst die van toegevoegde waarde is om op de hoogte te blijven van de markt. Via deze dienst blijft de markt tevens op de hoogte van uw woning.

Hypotheek Idee
Als Makelaar Idee uw woning gaat verkopen, bent u automatisch klant van Hypotheek Idee. Als klant van Hypotheek Idee wordt u door middel van telefonisch contact op de hoogte gehouden van al het reilen en zeilen in de financiële wereld. Daarnaast valt de nieuwsbrief van Hypotheek Idee periodiek bij u op de deurmat. Bij Hypotheek Idee kunt u al uw hypotheek-, verzekerings- en belastingzaken regelen. Vanaf nu: Alles onder één dak! Uw gemak is ons werk.

Nog veel meer…
Mocht uw interesse zijn gewekt, dan zouden we graag met u om de tafel gaan zitten om samen de juiste strategie te bepalen. Dit kan bij u thuis of bij ons op kantoor. Wij willen u namelijk graag kennis laten maken met onze manier van actief verkopen waarbij maatwerk de leidraad van onze samenwerking vormt. Indien u reeds een makelaarsovereenkomst heeft afgesloten, dan is het bij ons bespreekbaar om deze eventueel over te nemen. Maak dus nu geheel vrijblijvend een afspraak met Makelaar Idee om te profiteren van onze manier van werken.


Wij zetten uw woning niet alleen te koop. Wij gaan er alles aan doen om uw woning daadwerkelijk te verkopen