Welkom op de Pre-Sale lijst van Makelaar Idee


Om u exclusieve inzage te geven in de woningen die binnenkort in de verkoop komen bij Makelaar Idee, bieden wij de Pre-Sale lijst aan.

Op deze pagina staan woningen uitgelicht die op (korte) termijn in de verkoop komen. Deze woningen zijn nog niet te vinden op de welbekende verkoopsites en social media om uiteenlopende redenen. De opdrachtgever wacht bijvoorbeeld op een aanleunwoning, de bouw van een nieuwbouwwoning óf ze zijn nog zoekende naar een andere woning.

Mede door de wachttijden van bovenstaande worden er bij sommige woningen nog geen prijzen genoemd of zijn er nog geen foto’s te zien.

Let op: deze woningen komen in de toekomst allemaal gegarandeerd in de verkoop, maar om deze wachttijden te doorbreken kunt u alvast een kijkje achter de schermen nemen en kijken of er wellicht een match is.

Uiteraard respecteren wij de privacy van onze opdrachtgevers en worden niet alle toekomstige woningen die in de verkoop komen op onze website vermeld.


Mocht u interesse hebben in één van deze woningen of wilt u uw woning zelf aanbieden op onze Pre-Sale lijst? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zoekservice:
Wilt u benaderd worden wanneer wij een passende woning voor u hebben? Maak dan gebruik van de zoekservice op onze website en geef ons uw wensen door. Zodra wij een woning in de Pre-Sale of reguliere verkoop krijgen die met uw wensen overeenkomen dan nemen we contact met u op.

 https://www.makelaaridee.nl/42-8bc7/zoekservice


Notarisappel 38 te Hoogezand

 


Kenwerd 13 te GroningenGeerstuk 15 te Delfzijl Karel Doormanlaan 137 te WinschotenHoofdstraat 217 te Beerta 

 

Elandhof 7 te WinschotenTjaarda 294 te DrachtenPatrijspoort 24 te GroningenKentersweg 9 te BlijhamMarowijnestraat 7 te GroningenBeverhof 6 te Winschoten