Snel zoeken

Gratis waardebepaling

 

De huizenmarkt trekt aan en de hypotheekrentes zijn historisch laag. Doordat veel kopers op dit moment overgaan tot het kopen van een woning is dit moment voor u als verkoper hét moment om uw woning te verkopen!

Makelaar Idee biedt u gratis en zonder verdere verplichtingen een waardebepaling aan. Het laten uitvoeren van een waardebepaling kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld:


  • U overweegt uw woning te verkopen, maar u wilt eerst een indicatie hebben van de actuele marktwaarde en de juiste vraagprijs;
  • U wilt weten wat uw bestedingsruimte is omdat u zich aan het oriënteren bent om een andere woning te kopen;
  • U wilt weten wat uw overwaarde is, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een verbouwing;
  • Uw woning staat al geruime tijd te koop en u wilt graag een second opinion.

Indien u graag een indicatie van de actuele marktwaarde en de juiste vraagprijs van uw woning wenst dan adviseren wij u om onderstaand formulier in te vullen voor een gratis waardebepaling zodat u inzicht krijgt in uw mogelijkheden. 

Indien u een gratis waardebepaling van uw woning wilt, vul dan onderaan het formulier bij opmerkingen "waardebepaling" in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
 
 
 

Makelaar Idee
Blijhamsterstraat 54
9671 AX Winschoten
Nederland
Telefoon: 0597 - 431066
Fax: 0597 - 433066
E-mailadres:
 
BTW: 8151.53.995.B01
Bankrekening: NL79ABNA0621158232
KvK nummer: 2087329
 
Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Laatste nieuws

Recent bekeken