Over Makelaar Idee

 

Makelaar Idee is opgericht in 2011 en is een enthousiast en vernieuwend bedrijf met een frisse kijk op de makelaardij. Makelaar Idee is een full-service makelaarskantoor en hanteert scherpe tarieven voor zowel aankoop- als verkoopbegeleiding. Het werkgebied van Makelaar Idee bestaat in principe uit de provincie Groningen, Friesland en Drenthe maar soms is Makelaar Idee ook buiten dit gebied actief.

VBO-lidmaatschap
Makelaar Idee is aangesloten bij de Vereniging Bemiddelaars Onroerende zaken (VBO). VBO Makelaar is een brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. Met circa 1000 professionele leden is VBO Makelaar qua grootte de tweede brancheorganisatie van Nederland. VBO Makelaar behartigt de belangen van haar leden richting politiek en overheid. Zo stond VBO Makelaar aan de basis van de drie-dagen-bedenktijd regeling. Daarnaast zijn ook marktordening en dienstverlening kerntaken. VBO Makelaar is in 1985 opgericht en gevestigd in Nootdorp (ZH).

Ons VBO-lidmaatschap is voor u een zekerheid dat u gekwalificeerde en hoog opgeleide makelaars aantreft. Onze makelaars moeten voldoen aan strenge eisen en worden regelmatig getoetst op hun bouwkundige, fiscale en juridische kennis. Als lid van de VBO bent u als klant verzekerd van kwaliteit. Mochten er desondanks toch meningsverschillen zijn dan kunt u zich beroepen tot een onafhankelijke geschillencommissie.

Diensten
Voor onderstaande diensten kunt u terecht bij Makelaar Idee en/of Hypotheek Idee:

•      Aankoop;

•      Verkoop;

•      Onafhankelijk hypotheekadvies;

•      Verzekeringen;

•      Leningen; 

•      Belastingzaken. 

Zoals u ziet kunnen wij u voorzien van een brede dienstverlening met betrekking tot onroerende- én financiële zaken. Vanaf nu alles onder één dak want uw gemak is onze zorg! 


Indien u vragen heeft en/of meer informatie wenst dan verzoeken wij u om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen. U bent ook van harte welkom op ons kantoor en wij staan u steeds graag te woord.